| Yazar |
Mesaj |
gece_akrebi
Yönetim

|
|
|
yalnızlık mı? o kadarda kötü bişey değil, hatta çok güzel. çünkü insan kendini kendisine ait görür ve kendisini başkalarıyla paylaşmak zorunda kalmaz. mesela ben yanlız yaşarım, evimde kafama göre hareket eder, kafama göre düzen kurarım, çünkü kendi dünyamı kendim yaratmışımdır ve bana aittir, biri gelip işime çomak sokarsa çılgına dönerim. ama bu demek değildir ki dünyadan koptuğum, dünyayı yinede yaşarım, gezerim, arkadaşlarla eğlenirim ama bir yere kadar,sonra kendime ait olurum. dolabımdaki kolayı bir tek ben içerim, bilgisayarımla bir tek ben oynarım, salona veya eşya dolabıma bir tek ben eşya koyarım.
aslında bazen yanlızlık acı vermiyor değil, ama kalabalığa katlanamıyorum, esir gibi hissediyorum o zaman kendimi. sanki tüm düzenim bozuluyor, tüm kendime ait olan şeyler paylaşılıyor gibi geliyor bana. evime gelen arkadaşların ayağımın altında gezinmesini istemem, ne gerekliyse fazlasıyla ikram ederim. yanlızlık biz insanın özünde olan birşey, her insan yanlızdır, kimi bunu farketmez. toplum düzeninde yanlız olmak kötü birşeymiş gibi gösteriliyor, özellikle eski nesil kalabalık ailelerde yaşadığı için bunu pek anlayamazlar. benim/sizin bu yanlızlık sevgisini anormal olarak algılarlar. bu hislerimi o insanlara anlatsam anlayabilecekler mi? sanmıyorum. bizi bu dünyanın,bu toplumun klişeleşmiş kurallarına mahkum etmek istiyorlar. sizi bilmem ama bana ağır gelir bu yaptırımlar. hayat bizim, kendi kurallarımızı yaşamak varken neden toplumun kurallarına uyalım ki.
gece_akrebi
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
Paylaşımın için teşekkürler gece_akrebi.
Toplum Psikolojisinin etkisinde yaşayanlar çevrelerindeki herkesin de kendileri gibi olmalarını hissederler. Çıkıntıları ve kendilerine uymayanları sevmezler. Hepimiz bununla ilgili bir çok olay yaşamışızdır. Bir çok yerde bu "Yalnızlık" anlaşılmazı gözümüze sokulmak istenmiştir. Biz kendi kendimize yeten ender insanlarız. Yalnızlığımızı bir üstünlük vasfı olarak ta görmüyoruz. Biz sadece buyuz ve bunu yaşıyoruz. Bir gün bunu herkes anlayacak ve kabul edecektir.
|
|
|
|
 |
       |
 |
cat3

*Yılan*

|
|
|
bnnn istemiom hic yalnz olmmkkk
ama hep yalnzz hissediom aslindaaa bi sürü dostmm war
herkes bni cok sefio
bi sewglmm warrrr
ama yalnzz hissediomm
|
|
|
|
_________________ ba$a dönebilir miyiz ?
Direc-T//aLex (L)(L)(L)
|
|
 |
     |
 |
AKREP56
*SiyahAkrep*

|
|
|
herkesin seni sevmesi kadar güzel bir şey yokdur güzelim
ama sevgilin olduğunu söylemen için çok erken değilmi, bence orada yanlış yapıyorsun. Ailene-dostlarına sarılman, derslerine çalışman gerekmiyormu 
|
|
|
|
 |
    |
 |
cat3

*Yılan*

|
|
|
a-aaaaaaa...... 
|
|
|
|
_________________ ba$a dönebilir miyiz ?
Direc-T//aLex (L)(L)(L)
|
|
 |
     |
 |
TheGirlofSuN
Misafir
|
|
|
Akrep56 şimdi 3 yaşında başlıyor aşklar 
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
ancestore

|
|
|
sanırım aynı duyguları bende yaşıyorum şu an. aslında birsürü dostum var ama yanlız olmak istiyorum aslında benim ruhumdam bir sevgili istiyorum sonsuza dek hiç bırakmıyacağım bir sevgili ben yeniyim ama sizin yanınızda kendimi yabancı hissetmiyorum saolun arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
digdem

|
|
|
ya arkadaşlar bence bazen yalnızlıkta çok iyi oluyor . bilmem belkide akrepliğimin verdiği bir hoşnutluktur 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
AKREP56
*SiyahAkrep*

|
|
|
ancestore hoş geldin aramıza
ama burada senin istediğin şeyi yapma şansımız yok, insanlara sevgili üretemiyoruz ne yazıkki.
|
|
|
|
 |
    |
 |
TheGirlofSuN
Misafir
|
|
|
Bu yalnızlık duygusu hep var. Ama kalabalık akarken oluşan yalnızlık duygusu mükemmel bir şey.. hele o sırada sevgilinizle el ele yürüyorsanız tamda kalabalığın içinden geçiyorsanız o daha mükemmel bi duygu.. Çünkü aynı anda yalnızlık ve çokluk duygusu hepsi bir anda yaşanıyor.. Sevgili değilde sevgi üretiyoruz:)
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
zagor

|
|
|
seni destekliyorum ben evde yanlızken rahatım anam komşuda ablam okulda arkadaşında vs.odamdaki radyoya koyarım bi titanic yda pop bana yeter.SENİ BU KONUDA DESTEKLİYORUM TEBRİKLER ABİ SÜPER OLMUŞYA
|
|
|
|
_________________ AŞK ADAMA KOYAR ELİNİ KANA BOYAR
|
|
 |
      |
 |
shawlin

|
|
|
yalnızlık Allah'a mahsustur.
ama öyle bir zamandayız ki iki kişi bir araya gelince biri diğerinin kuyusunu kazmaya çalışıyor. insan ister istemez yalnızlığa yöneliyor 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
huysuzakrep
*SiyahAkrep*

|
|
|
hem kendisini sevdiren hem ürküten bir duygudur yalnızlık..sevdirir de delirtir de..hem bu kadar nefret ettiğim hem de böylesine sevdiğimdir yalnızlığım....
|
|
|
|
_________________ GÜVEN,AYRILIP GİTTİĞİ RUHA ASLA GERİ DÖNMEZ...
|
|
 |
    |
 |
gece_akrebi
Yönetim

|
|
|
| Alıntı:
|
|
hem bu kadar nefret ettiğim hem de böylesine sevdiğimdir yalnızlığım....
|
o zaman sevmeye-nefret etmeye devam...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
omergul

|
|
|
Ara sıra kendinizi elleriniz cebinizde yol ortasında hem yürüyüp hem düşünürken buluyorsanız. Gecenin karanlığında evinizin balkonunda tek başınıza oturup düşünmeye bayılıyorsanız.Birilerinin sizin işinize burnunu sokmasına sinir oluyorsanız.Gece olduğunda yatağınıza uzanıp uzun uzun düşünmeye hasta oluyorsanız.Yalnızlık en iyi dostunuzsa.
Siz AKREP 'siniz...

|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

21344 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|