| Yazar |
Mesaj |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
İçinizde Uyuyan Bir Dev Var. O Gerçekten Hiçbir Zaman Dışa Yansıtamadığınız, Aynaya Baktığınızda "Hayır Bu Ben Değilim" Dedirten, Ve Sizin Onu Uyandırmanızı Bekleyen Parlayan Güneşiniz. İçinizdeki Deve Kulak Verin ve Uyanmasına İzin Verin.
Not: "Akrebin Gücü" Adlı Telkinin Genişletilmiş ve Genelleştirilmiş Halidir.
Not: Telkinlerin etkili olabilmesi için her gün düzenli bir şekilde dinlenmesi gerekir. Telkinler; düzenli dinlenip dinlenmemesine, sizin ruhsal durumunuza, uyku sırasında veya gün içinde dinlenmesine bağlı olarak 1-2-3 hafta içerisinde etkisini göstermeye başlayacaktır. Bu Telkinde kullanılan Müzik Hareketli ve Aktif olduğu için uyurken dinlemeniz zor olabilir. Eğer sizi rahatsız etmezse uyku sırasında dinlemeniz daha etkili olacaktır.
V2 İçindeki Devi Uyandır
İndirme Linki: Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
Veya
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
Not: Link Tekrar Yenilenmiştir.
Şifre: Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
Sıkıştırma: Winrar .Rar
İçerik Media Formatı: MP3 128kbit
Sıkıştırılmış Dosya Boyutu: 8,271MB
MP3 Süre: 8.58 Dk.
Uygulanan Teknikler:
* FFT Filter: FFT Filter 8192 (Hamming)
* 60sPsychhedelic: 1- Hz - 31.4 Ms
* QuickVerb: 4000 HZ - 200 HZ 3650 ms
* Chorus: 10100 HZ - 400 HZ
* Amplitude: Classic Softnee
cmp 5 : 1 above -10 dB
cmp 2.5 : 1 below -10 dB
cmp 1.5 : 1 below -24 dB
exp 1.2 : 1 below -40 dB
Compensation Gain = -2dB
İlgili V1 Linki: Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
|
|
|
|
En son AkrepKral tarafından Pzr 23 Kas, 2008 01:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi.
|
|
 |
       |
 |
|
|
hepper

|
|
|
bir arkadaşım önerdi çok yararını gördüğünü söylemişti umarım aynı şeyleri bende söyleyebilirim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
yalnızefe

*SiyahAkrep*

|
|
|
Tam anlamıyla "Nobel Ödülü" alması gerektiğini düşündüğüm bir telkin..Herkes dinlemeli bence..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
akak

|
|
|
ya arkadaslar su linkleri baska bir paylasım sitesine koysanız olmazmı..
mesela www.speedshare.com gibi..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
Daha önce benzer siteler denedik ancak bir çoğu kısa süre sonra kapandılar ve dosyalarda sitelerle birlikte tabiki. Rapid gibi siteler kalıcı ve dosya tutma süreleri de bir çok siteye göre daha uzun.
Ancak isteyen arkadaşlar istedikleri yerlere upload edip linklerini gene buraya ekleyebilirler. GPRS bağlantısında olduğum için şu an yapabileceğim bir şey yok.
|
|
|
|
 |
       |
 |
ayakrep
*Yılan*

|
|
|
ben daha dün indirdim dinlemeye başladım. uykuya geçerken dinledim uzanırken yolda gelirken aslında sürekli mp3 çalarımla kulağımda.. emek verdiğiniz için teşekkürler çok güzel gerçekten umarım bende yararını görürüm ama ya benimiçimdeki dev istediğim gibi nazik bir dev değilse?
|
|
|
|
Ay Akrep’in çekiciliği mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü değildir ve hiç bir şey imkansız değildir. Dış etkenler ya da diğer kişiler onun yolunun üstüne taş koyamaz.
|
|
 |
     |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
Bir süre sonra karar vermeniz gerekecek. İşte o zaman içinizdeki devin nasıl bir dev olacağıda size kalacak. Eğer içinizde gerçekten varsa bir dev ve dış etkilerden dolayı uykuya çekilmişse o dev yeniden gözlerini açacak. Ancak bu devin elinden tutmakta gene size kalıyor. Hayatı yeniden tanıması ve dış etkilerden uzak gene sizle sizin gibi olabilmesi için.
|
|
|
|
 |
       |
 |
kracs

|
|
 |
    |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
 |
       |
 |
Tr_seyf

|
|
|
Merhabalar öncelikle emeklerinizden dolayı teşekkürler.
Benim bir sorum vardı; acaba "İçindeki devi uyandır" telkininin metin içeriğini yayınlayabilir misiniz? İçeriğini bilmek insana daha çok güven verir diye düşünüyorum.
Selamlar...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
herikisini de indirdim,yürüyüş yaparken dinlemeyi düşünüyorum,hadi hayırlısı : )
|
|
|
|
_________________ dışım gön içim kan
|
|
 |
    |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
önce bir ağaç oluyorum,dallarımı kesiyor kızılderililer,ve koyu bir gecede ateş yakıyorlar,ateş oluyorum.dans eden kızılderilileri izliyorum.yükseldikçe yükseliyorumküller o kadar çok ki,çok uzağa savruluyor kıvılcımlarla,sonra ağaç yaprağındaki sudamlasına karışıyorum.damla büyüyor,büyüdükçe büyüyor.denize düşüyor.dalgacıklar oluşturuyor.önce küçük sonra büyük.büyüdükçe büyüyor ve tsunami oluyorum ve kuru tek bir yer kalmıyor: )yukarıdan izliyorum daha sonra dağıldığım alanı ben bile şaşırıyorum : )
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
| intuition demiş ki:
|
|
önce bir ağaç oluyorum,dallarımı kesiyor kızılderililer,ve koyu bir gecede ateş yakıyorlar,ateş oluyorum.dans eden kızılderilileri izliyorum.yükseldikçe yükseliyorumküller o kadar çok ki,çok uzağa savruluyor kıvılcımlarla,sonra ağaç yaprağındaki sudamlasına karışıyorum.damla büyüyor,büyüdükçe büyüyor.denize düşüyor.dalgacıklar oluşturuyor.önce küçük sonra büyük.büyüdükçe büyüyor ve tsunami oluyorum ve kuru tek bir yer kalmıyor: )yukarıdan izliyorum daha sonra dağıldığım alanı ben bile şaşırıyorum : )
|
Senden farklı bir yorum bekleyemezdim. Harikasın. 
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
buna üzülmeli mi sevinmeli mi bilemedim 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
Tabiki de üzülmemeli. Hem bir mizah hem de duygularını çok iyi bir ifade var bence. Bu mp3'ün bıraktığı etkiyi iyi yansıtmışsın.
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2, 3 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23403 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|