Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
rainbow85
*GriAkrep*
*GriAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 01 Ekm, 2006 00:47  Mesaj konusu:  Ramazan Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ramazan: Bir erkek ismi

Can; atlarınızı eğersiz koyar, bu sır ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Can; boşlukta astar gibi gizlidir, bedense yorgan altında döner durur. Sen bedensiz bir bedene sahipsin.

Aslan Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışırainbow85 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
heaven
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 07 Ekm, 2007 00:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ramazan: onbir ayın sultanı...

Gönüller yapmaya geldim...

Akrep Cinsiyet:Bayan Maymun Çevrimdışıheaven kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
heaven
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 07 Ekm, 2007 00:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ramazan: Hicri takvime göre Kura'nı Kerim'in indirilmeye başlandığı ay

Gönüller yapmaya geldim...

Akrep Cinsiyet:Bayan Maymun Çevrimdışıheaven kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
frankensteın
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

zambia.gif
MesajTarih: Pzr 07 Ekm, 2007 02:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ramazan: Kadir inanır,ın oynadıgı tatar ramazan fılmındekı karekterın adı.

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Çevrimdışıfrankensteın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dartanyan
Genel Koordinatör
Genel Koordinatör

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Ağu, 2010 03:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ramazan : Dinimizce kutsal sayılan Üç Ayların sonuncusu. Nefisslerin dizginlendiği oruç ayı.

"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdartanyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok bekar erkeğin ramazan sefası... alone_scorpion Erkekler Üzerine 1 Cum 27 Ağu, 2010 13:53 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok bezdiren ramazan soruları intuition Biz Bize 26 Per 19 Ağu, 2010 12:18 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ramazan yemekleriniz az ve öz olsun (... AkrepKral Yemek Tarifleri 4 Pts 16 Ağu, 2010 23:13 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ramazan boyu ve bayramda konuşma bedava alone_scorpion Güncel Olaylar ve Haberler 1 Sal 10 Ağu, 2010 09:17 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ramazan öncesi et fiyatlarını düşürme... AkrepKral Ekonomi Rehberi 0 Cum 23 Tem, 2010 13:49 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

23379 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com