| Yazar |
Mesaj |
alone_scorpion
*AkrepKral*

Şehir: varlığımın doldurduğu boşluk/yüreğimin satır aralığı

|
|
|
Ben yaban kaba vahşi, kimi zaman küfürbaz dağlarda yaşayan doğa adamıyım ben. normancıyım
-Hayvanlarla konuşmayı insanlarla konuşmaya yeğlerim
-İstanbuldan yöremize tatile gelmiş kumsalda yanan ateş etrafında şen ve küstah kahkalar atan yörenin balık.ısını küçümseyen horlayan şehirli züppe ve bikinili kadınlara karşı tavrım dahada serttir taviz VERMEMMMMMMM
-Götürürüm ama aynı yatakta yatmam kendimi elletmem kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm ben dışarda yatarım yağmur yağarsa çok sexy bir biçimde içeri girerim ama prensiplerimi bozmam sarkmammmm.
-Ben senin bildiğin şehirli züppelere benzemem
-Yürü uLENNn,konuşma ulenn ormanda tantana yapma,,yürü ulenn seninle sevişmek zornda bırakma beni biliyorum istiyorsun istiyorsun.
-Bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfagının yerini bile bilmediğin evinin salonunda şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim. -niye ya -bilmiyorum yapımda var
Pınar; açım yaban yiyecek ne var
YABAN; Ne olacak ULeennn Peynir zeytin ve tütsülenmiş keçi eti var
Pınar;neden bağırıyorsun yaban neden sadece yiyecek ne var diye sordum
YABAN;bana bak kücük hanım burda şehirdeki küççük züppe arkadaşlarınla gittiğin restoranlarda yediğin havyarları terbesiz şefin salatasını günün çorbasını yılın bonfilesini bulamazsın nanladınmı beni nanladınmıı
(Alıntıdır)
|
|
|
|
Alışkanlık anahtarı kaybolmuş bir kelepçedir
|
|
 |
    |
 |
|
|
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
-N'seviyorumm deee....
-Hayııırrr...
-N'seviyorum deeeeee...
-Hayıır!!
-N'seviyorumm de ULEEYYN!
-seviyoruummm...
-N'yalann söylüyorrsunnn...
ben buna bayılıyorum ya
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cahraz
Bilgisayar-Teknik

|
|
|
bittim bu reklama be adam açıklıyor yalannn söyluyorsun diyor ya hastayım ya harika olmus
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
akreplerin tarafından git en azından cesedini bulurlar 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
SuPerisi
*SiyahAkrep*

|
|
|
Haneleri sırf yaban için izliyorum Pınarrrrrr, sevdiceğim, seksi bedenim deyişine kopuyorum : )
|
|
|
|
_________________ Michael JACKSON
** Müzik dehası & AngelFace
** The King Of Pop, R&B, Soul (1958 - ...)
** Müzik endüstrisini kurtaran tek adamlık ekip ...
|
|
 |
    |
 |
cahraz
Bilgisayar-Teknik

|
|
|
| SuPerisi demiş ki:
|
Haneleri sırf yaban için izliyorum Pınarrrrrr, sevdiceğim, seksi bedenim deyişine kopuyorum : )
|
harika ya,sen mahellenin zeki çocuğu diyor ya..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
AnTaReS
Hesap Durduruldu

|
|
|
Arkadaşlar, asla kınamak gibi olmasın sizleri ama, sahiden siz bunları mı izliyonuz yav..
hiç komik değil, zeka seviyesi düşük kişilerin izleyeceği şeyler bunlar ..
Zekayı veren Allah, belki beğenebilirsiniz hoşunuza gidiyor demekki yazıyosunuz ama, ben hiç komik yada eğlenceli bulmuyorum , belki ben çağın gerisinde kaldım tv izlemiyom diycem ama, yok bu da değil ..
Sizleri sevdiğimden diyom bunları yanlış anlamayın, zamanınızı güzel şeylere harcayın emi : ))
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cahraz
Bilgisayar-Teknik

|
|
|
| AnTaReS demiş ki:
|
Arkadaşlar, asla kınamak gibi olmasın sizleri ama, sahiden siz bunları mı izliyonuz yav..
hiç komik değil, zeka seviyesi düşük kişilerin izleyeceği şeyler bunlar ..
Zekayı veren Allah, belki beğenebilirsiniz hoşunuza gidiyor demekki yazıyosunuz ama, ben hiç komik yada eğlenceli bulmuyorum , belki ben çağın gerisinde kaldım tv izlemiyom diycem ama, yok bu da değil ..
Sizleri sevdiğimden diyom bunları yanlış anlamayın, zamanınızı güzel şeylere harcayın emi : ))
|
merak etme çok zeki şeyleride izliyoz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dartanyan
Genel Koordinatör

|
|
|
reklam gerçekten de güzel .. Kadir İnanır ı iyi ikna etmişler .. ilk etapda epey kızmıştı çakma "yaban" a : ))
|
|
|
|
_________________ "İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
|
|
 |
      |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
| dartanyan demiş ki:
|
|
reklam gerçekten de güzel .. Kadir İnanır ı iyi ikna etmişler .. ilk etapda epey kızmıştı çakma "yaban" a : ))
|
evet yaban maban gider kadir inanır kalır demişti
antares ayrıca bizi düşündüğün için çok teşekkürler sana da 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cem_ber
*SiyahAkrep*

|
|
|
_________________ Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
|
|
 |
    |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
bu yüz bu nel bu nayak 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
XeNa
*GriAkrep*

|
|
|
dün ilk defa seyrettim kumar oynadıkları sahneyi çok komikti kaçırmam bi daha
|
|
|
|
_________________ ruhum şehre aşık sarhoş gemi
nerden bilsin o yagmurlar beni?
yagabilecek koskoca bir şehir dururken,
nasıl yagsınlar buralara deli deli
boş ver be ruh unut o günleri
varsın tutsun yine melankoli...
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23413 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|