Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

Şehir: varlığımın doldurduğu boşluk/yüreğimin satır aralığı
turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Şub, 2010 18:16  Mesaj konusu:  Yaban Sevenler Buraya Uleeyynn!! :) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben yaban kaba vahşi, kimi zaman küfürbaz dağlarda yaşayan doğa adamıyım ben. normancıyım
-Hayvanlarla konuşmayı insanlarla konuşmaya yeğlerim
-İstanbuldan yöremize tatile gelmiş kumsalda yanan ateş etrafında şen ve küstah kahkalar atan yörenin balık.ısını küçümseyen horlayan şehirli züppe ve bikinili kadınlara karşı tavrım dahada serttir taviz VERMEMMMMMMM
-Götürürüm ama aynı yatakta yatmam kendimi elletmem kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm ben dışarda yatarım yağmur yağarsa çok sexy bir biçimde içeri girerim ama prensiplerimi bozmam sarkmammmm.
-Ben senin bildiğin şehirli züppelere benzemem
-Yürü uLENNn,konuşma ulenn ormanda tantana yapma,,yürü ulenn seninle sevişmek zornda bırakma beni biliyorum istiyorsun istiyorsun.
-Bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfagının yerini bile bilmediğin evinin salonunda şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim. -niye ya -bilmiyorum yapımda var
Pınar; açım yaban yiyecek ne var
YABAN; Ne olacak ULeennn Peynir zeytin ve tütsülenmiş keçi eti var
Pınar;neden bağırıyorsun yaban neden sadece yiyecek ne var diye sordum
YABAN;bana bak kücük hanım burda şehirdeki küççük züppe arkadaşlarınla gittiğin restoranlarda yediğin havyarları terbesiz şefin salatasını günün çorbasını yılın bonfilesini bulamazsın nanladınmı beni nanladınmıı
(Alıntıdır)

İYİLİKTEN ANLAMAYAN İNSANA İYİLİK YAPIP ONU HUZURSUZ ETME !
yalnızlık;başkalarının yokluğunun yarattığı boşluğu değil,kendi varlığınızın doldurduğu zamanı yaşamaktır
Alışkanlık anahtarı kaybolmuş bir kelepçedir

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlialone_scorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Şub, 2010 18:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

-N'seviyorumm deee....
-Hayııırrr...
-N'seviyorum deeeeee...
-Hayıır!!
-N'seviyorumm de ULEEYYN!
-seviyoruummm...
-N'yalann söylüyorrsunnn...

ben buna bayılıyorum ya

yalnızlık;başkalarının yokluğunun yarattığı boşluğu değil,kendi varlığınızın doldurduğu zamanı yaşamaktır

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlialone_scorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cahraz
Bilgisayar-Teknik
Bilgisayar-Teknik

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Şub, 2010 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bittim bu reklama be adam açıklıyor yalannn söyluyorsun diyor ya hastayım ya harika olmus

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıcahraz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Şub, 2010 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Şub, 2010 18:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

akreplerin tarafından git en azından cesedini bulurlar Mad

SuPerisi
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Şub, 2010 23:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Haneleri sırf yaban için izliyorum Very Happy Pınarrrrrr, sevdiceğim, seksi bedenim deyişine kopuyorum : )

** Müzik endüstrisini kurtaran tek adamlık ekip ...

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıSuPerisi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cahraz
Bilgisayar-Teknik
Bilgisayar-Teknik

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 01:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

SuPerisi demiş ki:
Haneleri sırf yaban için izliyorum Very Happy Pınarrrrrr, sevdiceğim, seksi bedenim deyişine kopuyorum : )
harika ya,sen mahellenin zeki çocuğu diyor ya..

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıcahraz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
AnTaReS
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 01:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar, asla kınamak gibi olmasın sizleri ama, sahiden siz bunları mı izliyonuz yav..
hiç komik değil, zeka seviyesi düşük kişilerin izleyeceği şeyler bunlar ..
Zekayı veren Allah, belki beğenebilirsiniz hoşunuza gidiyor demekki yazıyosunuz ama, ben hiç komik yada eğlenceli bulmuyorum , belki ben çağın gerisinde kaldım tv izlemiyom diycem ama, yok bu da değil ..
Sizleri sevdiğimden diyom bunları yanlış anlamayın, zamanınızı güzel şeylere harcayın emi : ))

Adalet Topaldır Ama Kör Değildir .~.~

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıAnTaReS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cahraz
Bilgisayar-Teknik
Bilgisayar-Teknik

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 01:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

AnTaReS demiş ki:
Arkadaşlar, asla kınamak gibi olmasın sizleri ama, sahiden siz bunları mı izliyonuz yav..
hiç komik değil, zeka seviyesi düşük kişilerin izleyeceği şeyler bunlar ..
Zekayı veren Allah, belki beğenebilirsiniz hoşunuza gidiyor demekki yazıyosunuz ama, ben hiç komik yada eğlenceli bulmuyorum , belki ben çağın gerisinde kaldım tv izlemiyom diycem ama, yok bu da değil ..
Sizleri sevdiğimden diyom bunları yanlış anlamayın, zamanınızı güzel şeylere harcayın emi : ))
merak etme çok zeki şeyleride izliyoz.

dartanyan
Genel Koordinatör
Genel Koordinatör

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 13:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

reklam gerçekten de güzel .. Kadir İnanır ı iyi ikna etmişler .. ilk etapda epey kızmıştı çakma "yaban" a : ))

"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdartanyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 13:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dartanyan demiş ki:
reklam gerçekten de güzel .. Kadir İnanır ı iyi ikna etmişler .. ilk etapda epey kızmıştı çakma "yaban" a : ))

evet Very Happy yaban maban gider kadir inanır kalır demişti Smile
antares ayrıca bizi düşündüğün için çok teşekkürler sana da Very Happy

cem_ber
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 14:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

reklamı bende beğendim

Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

Yengeç Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıcem_ber kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 14:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu yüz bu nel bu nayak Very Happy

XeNa
*GriAkrep*
*GriAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Şub, 2010 15:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dün ilk defa seyrettim kumar oynadıkları sahneyi çok komikti kaçırmam bi daha

nasıl yagsınlar buralara deli deli
boş ver be ruh unut o günleri
varsın tutsun yine melankoli...

Terazi Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıXeNa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Gece Yolcuları - Yaban gülü alone_scorpion Müzik 0 Pzr 04 Tem, 2010 22:14 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Bizi Sevenler İçin En Son Ne Yaptık? KuKi Yorumsuz 3 Pzr 04 Tem, 2010 19:31 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Yaban arılarının inanılmaz yeteneği AkrepKral Araştırma - İnceleme Genel 1 Cmt 03 Tem, 2010 22:13 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Kırklareli'nde Yaban Hayatı ve Avcılık AnTaReS Avcılık ve Yaban Hayatı 0 Per 29 Nis, 2010 17:10 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ahlat (Yaban Armudu) Faydaları AkrepKral A 0 Pzr 25 Nis, 2010 21:19 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

23413 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com