Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:03  Mesaj konusu:  Astrolojistik 2 Yaşında Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

Tam 2 yıl önce , bir proje kapsamında (Esmeralda Astrolojistik Eğitim ve Danışma Merkezi), tamamen amatörce oluşturduğum blogum 2 yaşına girdi.

Alt yapısını oluştururken, 8 yaşımda babamın aldığı bir kitapla tanıştığım bu ilimden şuana değin hiç kopmadan, son 6 senedir ise tamamen tüm yaşam alanımın içine dahil ederek bugünlere geldik,

Kısmetse temmuz ayında astrolojiyle tanışmamın 20.yılını da birlikte kutlayacağız.

Amacım, misyonum astrolojiyi öğretmek oldu, net çöplüğünde yığınlarca gelişigüzel bilgilerden , hazır basma kalıp, genele indirgenmiş, deyim yerinde ise, ilim olmaktan çıkıp , magazinel, medya eğlencesi alanına girmiş astrolojiyle, ilim olan astrolojinin arasındaki farkı anlatmak, öğretmek ve daha kaliteli, huzurlu bir yaşam için uygulanabilir alanlarını yaşamlarımıza nasıl adapte edeceğimiz konusunda. yardımcı oldum.

Şuana değin negatif bir etki almadım, tanıştığım her yürekle baki dost olarak kaldık, birlikte büyüdük, paylaştık, sırdaşlık ettik, haldaş olduk, yoldaş olduk. Herbirinizin yeri ayrı ayrı yüreğimde, teşekkürler.

Bu çatı altında paylaştığım her bilgi, makale üzerinde uzun uzun düşünüp, ilim süzgecimden geçirip en doğru olduğuna inandığım bilgiyi vermeye çalıştım. Yaşamımda astroloji aşkımdan dolayı pek çok şeyden feragat ettim ve asla buruk değil içim, zira astroloji ilmi benim yaşam yönüm.

Popüler olmak gibi ne bir isteğim ne de bir hırsım olmadı, olmayacakta, Çok sevdiğim bir büyüğüm (F. P) bir web sitesi hazırladı benim için var olsun, lakin bloga öyle bağlandım ki, bu sıcak samimi ortamdan ayrılamadım ve burada yine yola devam edeceğiz.

Sizlerden aldığım pozitif enerji, yürek dolusu yürekçe sevgi ile kaldığımız, olduğumuz sevgi ile her şey adına sonsuz teşekkürler...

Daima Sevgimle Kalın Emi

Elif Hece - Esmeralda

e- mail:
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
zübeyde

blank.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ahh canım benim ilk tanıştığım zamandan beri bu dünyayı daha farklı anlamamda geliştirdinki, ilminle daha daha yücelirsin inşallah..hep bizimle sevgimizle olasın emi:-)))

İkizler Cinsiyet:Bayan Kedi Çevrimdışızübeyde kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zübeyde'm canım kız kardeşim benim sağolasın, birlikte büyüyoruz değil mi...
ben sevgilerinizle kaldım hep emi:=)
çok teşekkür ederim...

blogumda da yorum bölümünde beklerim emi:=)

yıllar sonrası için hatıradır bana...

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
dgs
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

_______________________________________________________________________________________________________________

En son dgs tarafından Pts 15 Şub, 2010 18:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan At Gizlidgs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Razz

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yaseminim çok sağol,
şimdi özel dersim var oraya gideceğim, 4 saat sonra evde olurum sanırım.=)
gelirken pasta alacağım ve hepimzi adıan keseceğim emi...

ben hiçbir şeyim, beni bişey yapan yemin ediyorum ki, sizlerden aldığım
güzel enerjidir, samimiyettir.
var olun....

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

intuş aşkım:=)))) o çiçekleri yüreğinin bahçesinde yetiştirdiğin için teşekkür ederim. o çiçeklere layık bir kanka olacağım söz:=)

akrepberat
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nice senelere balık hoca.Sevgiyle kal emi : ) Yolun daim açık olsun

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Gizliakrepberat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

berat'cığım çok sağolasın.
amin inşallah , kalbimizle...

cem_ber
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Çar 27 Oca, 2010 12:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

başarılarının devamını dilerim

Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

Yengeç Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıcem_ber kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Musti_1
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Oca, 2010 12:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tebrikler...
8 yaşından beri ne düzeyde ilgileniyordun?

Söylediklerinize dikkat edin;düşüncelere dönüşür.Düşüncelerinize dikkat edin;duygularınıza dönüşür.Duygularınıza dikkat edin;davranışlarınıza dönüşür.Davranışlarınıza dikkat edin;alışkanlıklarınıza dönüşür.Alışkanlıklarınıza dikkat.edin;değerlerinize dönüşür.Değerlerinize dikkat edin;karakterinize dönüşür.Karakterinize dikkat edin;kaderinize dönüşür...

Koç Cinsiyet:Bay At GizliMusti_1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Oca, 2010 13:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler cem-ber teşekkürler musti'ciğim:=)

gbk
Kültür-Sanat
Kültür-Sanat

blank.gif
MesajTarih: Per 28 Oca, 2010 23:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iliminizi dilediğiniz kapsamda gelıstırıp, amacınıza uygun olarak daha geniş kitlelere sesinizi duyuracagınız ve etkın olacagınız nice senelere insallah..

Akrep  Keçi Gizligbk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Oca, 2010 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok sağolun gbk, bu güzel dileklerin için yürekten bir amin...

cahraz
Bilgisayar-Teknik
Bilgisayar-Teknik

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Oca, 2010 00:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayırlı olsun esmeralda,daha nice yıllara,bu konularda gösterdigin tutkunu her zaman takdir ediyom devamını diliyom.

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıcahraz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok 14 Yaşında Dünyanın Çevresini Dolaşacak alone_scorpion Güncel Olaylar ve Haberler 1 Cmt 21 Ağu, 2010 15:51 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 74 yaşında 650 kilometre katetti alone_scorpion Güncel Olaylar ve Haberler 1 Cmt 21 Ağu, 2010 15:28 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 21 yaşında erkek oldu alone_scorpion Güncel Olaylar ve Haberler 0 Pts 02 Ağu, 2010 07:33 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 79 yaşında tecavüze kalkıştı! alone_scorpion Güncel Olaylar ve Haberler 14 Sal 09 Mar, 2010 09:17 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 85 yaşında ikiz babası olacak alone_scorpion Güncel Olaylar ve Haberler 10 Per 04 Şub, 2010 09:01 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

23453 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com