| Yazar |
Mesaj |
gece_akrebi
Yönetim

|
|
|
akrebin EN güzel yönleri nelerdir?
|
|
|
|
En son gece_akrebi tarafından Çar 08 Ekm, 2008 14:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
|
|
gece_akrebi
Yönetim

|
|
|
bana göre merhamet ve adalet.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
defne
*SiyahAkrep*

|
|
|
merhamet, adalet +
sevmek, unutmamak, hissedebilmek, ayrıntılardan bütüne ulaşabilmek, kendini kontrol edebilmek..
ve AKREP OLMAK : ) BEN OLMAK : )
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
Asla birileri mutlu olsun diye yalan söylememeleri, gerçeklerle her zaman yüz yüze olabilmeleri, çekici olmaları : ) soğuk duruşları, az konuşmaları, insanları tanıyabilmeleri, hislerinin kuvvetli olması. Kendilerini her durumda kontrol edebilmeleri. Aklıma geldikçe yazarım : )
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
Gözleri, bakışları, gözlerinin rengi ve şekli...Bence atlanmaması gereken bariz özelliği.
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
gece_akrebi
Yönetim

|
|
|
bütün güzel yönlerini yazmayın sığdıramazsınız : )
şaka bir yana sadece EN güzel yönlerini yazınız. o kadar güzellik içinde bir kaç tane seçiniz işte.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gece_akrebi
Yönetim

|
|
|
|
|
 |
    |
 |
koyuakrep05
Şiir Kaptanı

|
|
|
ilkesi ,ya hep ya hic' olmasi.. aralarda olmamasi..
|
|
|
|
_________________ bir keman birde yürek..
ikili bu kadar mi yakisir?
bu kadar mi ahenk icinde birbirlerine denk düser?
|
|
 |
    |
 |
yalnızefe

*SiyahAkrep*

|
|
|
Ne kadar yakışıklı olursan ol ne kadar güzel olursan ol seni beğenmeyenler, tipsiz diyenler, aman nesi varmış yahu diyenler çıkacaktır. Uzaktan göze hoş gelenler yakından kulak ağrıtacaktır. Hal böyle iken 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan, 2002'de de dünyanın en iyi mankeni Kıvanç Tatlıtuğ akrebin birinci dekanatında doğan iki akrep burcu insanı bir anda güzel ve yakışıklı olacaklardır..
Ortada olmak diye bir şey yoktur. Ya çirkinsindir, ya güzelsindir.. Bu da akrebin en süper yönüdür herhalde: )
Hele bir de haritanda sert pluto açıların, yoğun akrep ve 8. ev vurguların var ise dünya sanki senin üzerine yürüyor gibi gelir. Akrebi kimse sevmez herkes bir anda düşman olabilir ya da ona boyun eğebilir. (Protestanlığın kurucusu Martin Luther)
Batıda, denzilerin ötesinde, uzaklarda şeytanlar, canavarlar var kimse oraya gidemez..Giden geri dönemez..(Gitti ve Amerikayı buldu: Cristof Kolomb)
"Onlar gülerken biz film setinde ağlıyorduk.." (Sizin komik olarak izlediğiniz Kemal Sunal filmlerinde aslında hep sosyal bir mesaj; bir trajedi vardır.)
Bir zamanlar işsiz bir mühendis iken Muğla dolaylarında bir elmas vadisi keşfedip devletten habersiz madende kaçak işçi çalıştırırken bir anda trilyoner olan ve işçileri göçük altında kalınca vicdan azabı çekip günah çıkartmak isteyince Muğla Üniversitesinin bir çok eğitim binasını imar ettiren ve Muğlalılar katkısı olan merhum Sıtkı Koçman da bir akrep idi..
İnsanlığa faydası olur yollar açılır, köprüler kurulur maksadıyla sıvı dinamiti kuru hale getirmenin yolunu bulan ve bir anda servet sahibi olan Alfred Nobel daha sonra insanların bunu insan öldürmek, toplu katliam yapmak için kullandığı gördü ve suçluluk duygusu hissetti. Ölümünden sonra bilim ödülleri hep onun adıyla anıldı. Nobel Barış Ödülü..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
KEDİ
*AkrepKral*

|
|
|
vicdanı, merhameti ,hoşgörüsü,
|
|
|
|
_________________ üzgünüm, acı sözlerim için
üzgünüm, seni kırdığım için
haklısın bana darılsan bile,
ne yapayım, ben böyleyim...
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
Çocuk olsam yeniden
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
|
|
 |
     |
 |
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
Sadakati. (her konuda olabilir)
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
hulya
Hesap Durduruldu

|
|
|
kelimelere ihtiyaç duymadan sevgilerini anlatabilmeleri...
|
|
|
|
_________________ Bir insanın akıllı olmasına bir şey dediğimiz yok. Yeter ki aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın EFLATUN
|
|
 |
   |
 |
yalnızefe

*SiyahAkrep*

|
|
|
Telefonuma şimdi gelen bir sms: "Ben bu yaşıma kadar güzel heyecanlı mutluluklar yaşamışım. kısa ilişkiler daha güzelmiş çünkü hemen unutabiliyorsun.Keşke geri döndürmeseydim seni unutsaydım.."
İşte süper yönlerimizden biri daha.. Kahrolası tutkumuz.. Tadan bir daha bırakamıyor..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
yalnızefe

*SiyahAkrep*

|
|
|
Bir gün sordum kendime; Niye en yakışıklı ben değilim?, niye en zengin ben değilim? Niye en etkileyici ben görünmüyorum? Niye benim karşıma hep engeller çıkıyor?
Ulan dedim o zaman neden akrep olarak doğduk. Aslan ya da Koç olsak bu soruları sorarmıydık: )
İşin esprisi.. Biz akreplerin en süper yönü de hayatlarında bir takım engellerin hep bulunmasıdır. Kıçımda kaşınmakta olan basur gibi : )
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dartanyan
Genel Koordinatör

|
|
|
6. Hissi .. İleriyi görebilmek değilde sezinleyebilmek diyeyim ..
|
|
|
|
_________________ "İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
|
|
 |
      |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2, 3 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23379 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|