Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 13:37  Mesaj konusu:  akrebin en süper yönleri? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

akrebin EN güzel yönleri nelerdir?

~Biz hep tek kişi olduk~
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

En son gece_akrebi tarafından Çar 08 Ekm, 2008 14:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 13:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bana göre merhamet ve adalet.

~Biz hep tek kişi olduk~

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
defne
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 13:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhamet, adalet +
sevmek, unutmamak, hissedebilmek, ayrıntılardan bütüne ulaşabilmek, kendini kontrol edebilmek..
ve AKREP OLMAK : ) BEN OLMAK : )

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıdefne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 13:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Asla birileri mutlu olsun diye yalan söylememeleri, gerçeklerle her zaman yüz yüze olabilmeleri, çekici olmaları : ) soğuk duruşları, az konuşmaları, insanları tanıyabilmeleri, hislerinin kuvvetli olması. Kendilerini her durumda kontrol edebilmeleri. Aklıma geldikçe yazarım : )

Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin

MEVLANA

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıakrep_S_26 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 13:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gözleri, bakışları, gözlerinin rengi ve şekli...Bence atlanmaması gereken bariz özelliği.

Elbet ekmek de sensin.

MEVLANA

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıakrep_S_26 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 13:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bütün güzel yönlerini yazmayın sığdıramazsınız : )
şaka bir yana sadece EN güzel yönlerini yazınız. o kadar güzellik içinde bir kaç tane seçiniz işte.

~Biz hep tek kişi olduk~

gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 14:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sır tutabilmesi diyorum.

~Biz hep tek kişi olduk~

koyuakrep05
Şiir Kaptanı
Şiir Kaptanı

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 15:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilkesi ,ya hep ya hic' olmasi.. aralarda olmamasi..

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Gizlikoyuakrep05 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
yalnızefe
Atıldı
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 15:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne kadar yakışıklı olursan ol ne kadar güzel olursan ol seni beğenmeyenler, tipsiz diyenler, aman nesi varmış yahu diyenler çıkacaktır. Uzaktan göze hoş gelenler yakından kulak ağrıtacaktır. Hal böyle iken 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan, 2002'de de dünyanın en iyi mankeni Kıvanç Tatlıtuğ akrebin birinci dekanatında doğan iki akrep burcu insanı bir anda güzel ve yakışıklı olacaklardır..
Ortada olmak diye bir şey yoktur. Ya çirkinsindir, ya güzelsindir.. Bu da akrebin en süper yönüdür herhalde: )

Hele bir de haritanda sert pluto açıların, yoğun akrep ve 8. ev vurguların var ise dünya sanki senin üzerine yürüyor gibi gelir. Akrebi kimse sevmez herkes bir anda düşman olabilir ya da ona boyun eğebilir. (Protestanlığın kurucusu Martin Luther)

Batıda, denzilerin ötesinde, uzaklarda şeytanlar, canavarlar var kimse oraya gidemez..Giden geri dönemez..(Gitti ve Amerikayı buldu: Cristof Kolomb)

"Onlar gülerken biz film setinde ağlıyorduk.." (Sizin komik olarak izlediğiniz Kemal Sunal filmlerinde aslında hep sosyal bir mesaj; bir trajedi vardır.)

Bir zamanlar işsiz bir mühendis iken Muğla dolaylarında bir elmas vadisi keşfedip devletten habersiz madende kaçak işçi çalıştırırken bir anda trilyoner olan ve işçileri göçük altında kalınca vicdan azabı çekip günah çıkartmak isteyince Muğla Üniversitesinin bir çok eğitim binasını imar ettiren ve Muğlalılar katkısı olan merhum Sıtkı Koçman da bir akrep idi..

İnsanlığa faydası olur yollar açılır, köprüler kurulur maksadıyla sıvı dinamiti kuru hale getirmenin yolunu bulan ve bir anda servet sahibi olan Alfred Nobel daha sonra insanların bunu insan öldürmek, toplu katliam yapmak için kullandığı gördü ve suçluluk duygusu hissetti. Ölümünden sonra bilim ödülleri hep onun adıyla anıldı. Nobel Barış Ödülü..

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıyalnızefe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
KEDİ
*AkrepKral*
*AkrepKral*

blank.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 18:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vicdanı, merhameti ,hoşgörüsü,

ne yapayım, ben böyleyim...

Çocuk olsam yeniden

Akrep Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıKEDİ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 19:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sadakati. (her konuda olabilir)

Elbet ekmek de sensin.

MEVLANA

hulya
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 20:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kelimelere ihtiyaç duymadan sevgilerini anlatabilmeleri...

Akrep  Maymun Gizlihulya kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
yalnızefe
Atıldı
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 22:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Telefonuma şimdi gelen bir sms: "Ben bu yaşıma kadar güzel heyecanlı mutluluklar yaşamışım. kısa ilişkiler daha güzelmiş çünkü hemen unutabiliyorsun.Keşke geri döndürmeseydim seni unutsaydım.."

İşte süper yönlerimizden biri daha.. Kahrolası tutkumuz.. Tadan bir daha bırakamıyor..

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıyalnızefe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
yalnızefe
Atıldı
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 22:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bir gün sordum kendime; Niye en yakışıklı ben değilim?, niye en zengin ben değilim? Niye en etkileyici ben görünmüyorum? Niye benim karşıma hep engeller çıkıyor?

Ulan dedim o zaman neden akrep olarak doğduk. Aslan ya da Koç olsak bu soruları sorarmıydık: )

İşin esprisi.. Biz akreplerin en süper yönü de hayatlarında bir takım engellerin hep bulunmasıdır. Kıçımda kaşınmakta olan basur gibi : )

dartanyan
Genel Koordinatör
Genel Koordinatör

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 23:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

6. Hissi .. İleriyi görebilmek değilde sezinleyebilmek diyeyim ..

"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdartanyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Dev Adamlarda Süper Açılış gece_akrebi Spor 9 Pzr 29 Ağu, 2010 15:00 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Süper Lig de Hasret Sona Eriyor dartanyan Spor 0 Cmt 14 Ağu, 2010 11:46 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok bir akrebin kehaneti: dünya felakete ... gece_akrebi Güncel Olaylar ve Haberler 4 Cmt 14 Ağu, 2010 01:46 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Bugatti Veyron Süper Sport'tan dünya ... AkrepKral Otomobil 0 Çar 07 Tem, 2010 22:11 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok İşte geleceğin süper hızlı uçağı AkrepKral Güncel Olaylar ve Haberler 0 Sal 29 Haz, 2010 12:14 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

23379 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com