Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 08:25  Mesaj konusu:  KISTIRGEÇ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

YENGEÇ:Tanıdığım birkaç yengeç var.Hesaplı ve çıkarcı oldukları konusuna imzamı atabilirim.Maddeciler,iddacılar,bir akrepden daha fazla kıskançlar.

En son intuition tarafından Sal 20 May, 2008 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kahve
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 09:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bide unutmadan ekleyim,kendilerini hakli cikartmalarda ustalar.yanliz bende islemez yerim öylesini

Yay  Bufalo Çevrimdışıkahve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 09:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

YENGEÇ: Smile

En son intuition tarafından Sal 20 May, 2008 13:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kahve
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 09:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hahaha,kedi misali ulasamadigi cigere mundar derler
kaptirdim gidiyorum yav

Yay  Bufalo Çevrimdışıkahve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 09:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben yerim öylesini,kısmı için şeetdiydim Very Happy Smile

kahve
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 09:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy

gbk
Kültür-Sanat
Kültür-Sanat

blank.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 12:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

muthıs bencıller..

Akrep  Keçi Gizligbk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 13:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyide neden benim mesajdan itibaren taşıdınız,başçavuşun eşeği ne sarasan götürü diyemi Wink

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 13:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile))hey neler oldu ben analamadımSmile
yengeç nerde diğer yengeç ne:))))
ama çok iyi olmuş zira o kısmımda öznel yorumlarımı rahat rahat ifade edemiyordum,içim bi coşuyordu bi coşuyordu:)))

intu ey yüce devrimci intu sağolasınSmile)

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 13:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

onu yukardaki kedi sevmeyen hayvansevere sor

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 13:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yok yok fevkaledenin fevkind eolmuş bu başlık,
yıllarca ta 15 yaşından bu yana yengeç erkeklerinden çektiği kalmamış
bir bayanın ağzından neler yazıcam bekleyiniz:)))

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 13:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunu soracağınızı tahmin etmiştim, niye mi taşıdım çünkü sözlük kurallarına uygunsuzluk var, imla hataları var yani. kafanıza göre yazamazsınız, açın sözlük kuralları bölümünü okuyun. bir kez ben örnekle açıklayayım,
Yengeç: Xxxxxx.....
örnekte görüldüğü üzere sözcük mutlaka yazılır ve ilk harfi büyük olmak zorundadır, ( : ) bu noktalama yapıldıktan sonra tanımlamanında ilk harfi büyük harf olmalıdır.
uygunsuzlar düzeltiebilen düzeltilebilir (ki düzeltmekten bıktım) ama bazısı olmuyor, onun için konu dışına atılıyor.

~Biz hep tek kişi olduk~
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 13:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yanı kedi sevmiyon hayvanseviyon ölemi Elma şekeri Mad Mad Mad

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 13:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gece_akrebi demiş ki:
bunu soracağınızı tahmin etmiştim, niye mi taşıdım çünkü sözlük kurallarına uygunsuzluk var, imla hataları var yani. kafanıza göre yazamazsınız, açın sözlük kuralları bölümünü okuyun. bir kez ben örnekle açıklayayım,
Yengeç: Xxxxxx.....
örnekte görüldüğü üzere sözcük mutlaka yazılır ve ilk harfi büyük olmak zorundadır, ( : ) bu noktalama yapıldıktan sonra tanımlamanında ilk harfi büyük harf olmalıdır.
uygunsuzlar düzeltiebilen düzeltilebilir (ki düzeltmekten bıktım) ama bazısı olmuyor, onun için konu dışına atılıyor.

Sevgili Gececei Akrep,
anlamıştım zaten lütfen o güzel nefesinizi yormayınız istirham edeceğimdir,ve çok yerinde olmuş,zira o kısım sözlük olduğu için yılların yengeç yükünü orada rahat ifade edemiyordum,kurallarrın dışına çıkılmaması için:))))

bu imkanı sağladığınız için sonsuz müteşekkirim,atış serbest dimi:))))

gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 May, 2008 14:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

konu dışına çıktığına göre ofsayt kuralları geçersiz kaldı tabi hakaret olmaması kaydıyla.
intu, sonradan düzeltmişsin ama gereksiz olmuş bir anlamı yok. yinede titizliğin için tşk.

~Biz hep tek kişi olduk~
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Pano Güvenliği

23413 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com