Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
KuKi
Misafir

MesajTarih: Pts 24 Arl, 2007 23:48  Mesaj konusu:  Tüm Sözlüklerden Akrep Kadını ; ) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

- her erkeğe nasip olmayan ve de her erkeğin baş edemeyeceği kadınlardır.

- garip davranışları ve bakışları ile anlam veremediğim bi şekilde beni benden alıp kendilerine çeken zümreyi oluştururlar...
öğreteceği çok şey olabilceğini düşündüğüm kişi sınıfındalardır...

- ve tanrı "kadın" ı yarattı..

- sevdiklerine karşı çok affedicidir, çok yufka yüreklidir, aklından çok yüreğinin sesini dinler.
başkasına zarar vereceğine kendini kendi iğnesiyle zehirlemeyi tercih eder. ancak bu kadar fedakar
olan akrep kadınının kinini kazanmayı başarmış kimse sonsuza dek onun lanetine maruz kalır.
aşk onun ayakları yere sağlam basan duruşundan saptıran tek zaafıdır. aşk hayatına girdiğinde bambaşka biri olur.
kendisiyle çelişmeye başlar. sevdiği adamı hayatı pahasına savunabilecek kadar tutkulu bir aşıktır.

- kelebek gibi ucarlar,akrep gibi sokarlar.

- kendisi işini bilir...

- cool, güvenli tavırlarıyla karşısındaki çıldırttıkça çıldırır, kafayı yedirir, sonra gider o kafayı yiyenin
karşısında bir de gülümseyerek sevişir. her an çekip gidebilecek bir havası vardır. önüne gelenle yiyiştiğini,
aldattığını, kucaktan kucağa atladığını düşündürtür, erkeğini sürekli paranoyada tutar, sevgi pıtırcıkları gibi
yıkama yağlama yapmadığından hiç bir zaman güven vermese de genelde kimseyi aldatmaz.

- herkes kaldıramaz. her arkanızı döndüğünüzde poponuzu kollamınız gerektiğini hissettirir.
ne de tahrik edicidir bu yönü.

- sonbahar insanıdır.. karamsarlık ve muzipliği aynı anda taşır.. gökyüzünde ona mars göz kırpar..

- tanışmak için binbir takla attığım kadınların dahil olduğu gruptur.

- ha akrep kadınlarından ideal kadınlar çıkar mı? çıkar. fekat ondaki ideal kadını çıkaracak ideal erkek çoğu zaman
ya evlidir ya da gay'dir. (Güleceğimmm-KuKi) bu yüzden de etrafta dolanan mülayim erkeklerde bir çok kuyruk izine rastlarsınız.
akrep kadınları daima hatırlanırlar. ama iyi ama kötü. daima...... elbette tüm erkekler ideal erkek olduklarına inanır.
zaten akrep kadınları da bu inanca oynarlar. bu yüzden de kaybetmezler azizim. hiç kaybetmezler. çünkü zehir gibidirler.
o iğnenin suyu nerden gelir sanırdın ki?

- her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır lafı akrep kadınlarından çıkmıştır.

- işin özü akrep kadınları potansiyel bir kara dul'dur. derhal national geographic izlemeye başlayın ve kara dulların
erkeklerinin çiftleşmeden önce hazırladıkları hediye paketlerini inceleyin. temkinli ilerleyin. hem de çok! adımlarınızı
ihtirasla atmayı ihmal etmeyin.

- ama kesinlikle yaşanılası dişilerdir.sevgilerini asla saklamazlar,ilişkinin sevgi tahtına sizi kendi elleriyle
çıkartıp krallık tacını kendileri teslim ederler.fakat bu ritüeli gerçekleştirebilmek için yıkılmaz bir güven binası
inşa etmeniz şarttır.bu güven binasını inşa edip tahta çıkınca da onu kucağınızda masum bir halde uyuklarken bulursunuz.
fakat bu uyku çok hafiftir,en ufak bir açığınızda yine sokar,sizi kendinize getirir.samimiyet ve dürüstlük elden
bırakılmadığı sürece zarar vermezler.arasıra yaptıkları ufak saldırılar tamamen adrenalin amaçlıdır.bağımlılık yapmaları
en belirgin yönleridir.bir akrep kadınını kalbine sokan kişiye başka sahalar hafif gelir,çünkü bu kişi artık büyük amaçların
adamı olmuş,çıta yükseltmiştir

- sessizleştiklerinde daha bir çekici olan kişilerdir. fazla üzerine gitmemekte fayda vardır. bunun nedeni ondan korkmanız
veya bir tartışmaya yol açmamak istemeniz olmamalıdır çünkü bilirsiniz ki o bir müddet sonra gelip size açılacaktır.
akrep burcu kadının güzelliği şuradan gelmektedir: değişkendir. mırıl mırıl takılırken, mırıltıların şiddeti değişip
sizi paranoyaklaştıracak dereceye yükselebilir.

- ilgi gösterilmesinden çok hoşlanırlar. ilgilenmezsen 345347572734 tane trip atarlar.
olmadık yerden olmadık şeyleri çıkarırlar. ömür törpüsüdürler.

- nedense burcunu söyledikten sonra cinsel tacizlere maruz kalan kadındır. oysa ki akrep burcu kadınının biriyle birlikte
olabilmesi için aşırı derecede sevmesi ona güvenmesi bağlanması gerekmektedir. işte ondan sonra dünya durur, köle olur,
sadık olur

- mutlaka yakın bulduğu her şeyi sahiplenir, "bu bilgisayar benim , bu ekran benim bu sevgili benim!!!,
bu anne benim, baba kenara çekil!!! "vs. sahiplendiği insanları aşırı bir koruma iç güdüsü vardır, akrep kadını sevgilisini
bile korur evet bir nevi erkek fatmadır, cengaverdir.

- orta yolu yoktur bu sevimli cadıların ve size orta yollu bir hayat yaşatmazlar. ne olursa olsun bir akrep kadınıyla
beraber olmak 4 kadınla beraber olmak gibidir. geriye dönüp baktığınızda buna değdiğini göreceksiniz.

- sert ve umursazamaz görüntülerinin altında ince ve kırılgan bir yürek taşırlar ki oraya girebildiyseniz dünyanın en
şanslı insanısınızdır.
severler ve sevdikleri için çok şeylere katlanabilirler. diğerlerinden ayıran özellikleri ise
katlandıkları şeyleri başınıza kalkmazlar.

- gerçekte akrep burcu bireyinin kadını olmaz. aslında tüm burç üyeleri erkek doğar sonradan çeşitli yöntemlerle
kadın olurlar. (HAHAHA-KuKi)
- unutulmaz kadınların çoğu akreptir... sadece sex amaçlı kullanmak enayiliktir...

- pipisi olmadığı halde sokabilen tek kadın.

- eski sevgilimin de dahil olduğu üzerine sayfalarca yazılası burç ve kadını. bu burcun kadınlarından biriyle birlikte
olmuş ama terkedilmiş erkekler muhtemelen onları kötüleyecektir, oysa bu başlık altında yazan yazarların çoğu gibi ben de
onların özel ve inanılmaz olduklarını düşünüyorum. inatçı, pabuç dilli, kıskanc, hafızası kuvvetli gibi özellikler ilk
bakışta kötü olabilir ama inatçı olmaları siz de yeterince inatçıysanız tartışmalarınızı tatlılaştırır, pabuc dilli olması
eğer siz de lafınızı esirgemiyorsanız atışmalarınızın keyifli geçmesini sağlayacaktır, evet belki kıskançtır ama sevdiğini
hissettirmekte bu kadınların üstüne yoktur, hafızası size öyle şeyler hatırlatabilir ki dudağınız uçuklar, ancak yanınızda
böyle bir insan varsa unutmazsınız ne iyiyi ne kötüyü. ayrıca sevecendirler, kedi gibidirler, genellikle yuvarlak hatlıdır
hatta tatlı bir tombiklikleri vardır vucutlarının. seksilik ise ruhlarına işlemiştir. en önemlisi akrep burcu bir kadın
size aşıksa güven ve huzur verir bu size, cünkü bırakıp gitmeyeceklerini bilirsiniz.

(not: güzel sözleri sonuna kadar hak eden bu burcun kadını olan eski sevgilim, beni bırakıp gitmiştir, sağlık nedenleriyle
hayatının geri kalanında bana acı çektirmemek için beni korumuştur kendince, canımı yakmıştır, beni kendinden uzak tutmuştur
ve bunu benim iyiliğim için yaptığı konusunda beni ikna etmeye calışmıştır. türk filmine dönen hikayemizin sonunda kadın
iyileşmeyecek ve erkeğine geri dönmeyi düşünmeyecektir. ama gene de akrep burcu kadınları sevgi insanlarıdır.)

- dış görünüşünüz herkes için önemlidir,bi akrep icin de cok önemlidir ama kesinlikle ikinci plandadir..
cok derin ve karmakarışık duyguları vardır..akrep kadınlarına değer verin,
güvenini kazanın,sevin,okşayın,sevişin,yormayın,üzmeyin..çünkü
yakut yüklü dal
al ipekten şal
peteklerden baldir akrep kadinlari..
önce ahu olur bakarlar,ateş olur yakarlar,sonra dillerden düşmezler..
bi daha hiç geri gelmeyeceklerse eğer pembe günlere,pembe gecelere sarilir uyursunuz...
günlerce hüzünlenir dolar taşar gözler ağlamayanlar için..
tarifsiz ve özel anilarin biricik öznesidir onlar,
ve yaşananların tarifsiz tasviridir..
selam ederim geçmiş güzel günlere...

- ülkemiz erkeklerinin libidolarına erişmekte zorlandıkları kadın cinsi. ayrıca kadınların erkekleri seks yapmak için
zorlamaları, güçlerini hissettirmeleri, gerçekten de güçlü olmaları, hırslı olmaları, seksi olmaları, sevdiklerini çok
büyük bir tutkuyla sahiplenmeleri, akrep kadınlarına yalan söylemenin çok zor olması handikap mı olumlu özellikler mi
bilemedim.

- hayatı darbeler-kazıklar-kayıplar-haksızlıklarla doludur. bunlara alıştım dese de aslında boğumlarının altında taşıdığı
kalbi kırıktır. söylemez susar.ha bu arada bazen canı istediğinde safa yatar bu olağanüstü eşsiz yaratık. bunu yapar ki etraftaki
sıradan burç insanları onu anlayabilsin. o delici denen akrep bakışları aslında o kadar masum-çocuksu-hüzünlü ve bilgecedir
ki. ötekileri düşünür hep.oysa engizisyon mahkemelerince yakılan cadılıkla itham edilen kadınların çoğu akrep kadınıdır.
kimisi kucaklarında kedileriyle yakılmışlardır. günümüzde de bu acımasız görünen burcun kadınlarına karşı hayat acımasız
davranabilmektedir.
zehirli bulunmaktalar oysa onlar zehirli değil belki zehirdirler sadece. hem ilaç endüstrisinin ana
maddelerinden biri değil midir akrep?

hulya
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Pts 24 Arl, 2007 23:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

süper ellerine sağlık Embarassed

Akrep  Maymun Gizlihulya kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Arl, 2007 11:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ömür törpüsüdürler Mad Mad Mad

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gnc_scrp
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Arl, 2007 11:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aman da ne güzel anlatmışlar Smile

Akrep Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıgnc_scrp kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SuPerisi
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Arl, 2007 11:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

akrepler melektir (dermişimmm : P ) ...

** Müzik endüstrisini kurtaran tek adamlık ekip ...

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıSuPerisi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
daphne

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Arl, 2007 19:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ve hep siyah giyerler...Sigarası, çakmağı, tüm aksesuarları hatta mezar taşı bile siyah mermer olsun isterler...

Boğa Cinsiyet:Bayan Sıçan Çevrimdışıdaphne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LeeCH
*Yılan*
*Yılan*

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Şub, 2008 01:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve tanrı akrep erkeginden sonra kadını yarattı...

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıLeeCH kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Sun's GirL
Misafir

MesajTarih: Per 07 Şub, 2008 14:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet kırmızı ve siyaha karşı garip bir tutku var bende:)

dgs
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 01 Şub, 2009 17:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

En son dgs tarafından Pts 15 Şub, 2010 00:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan At Gizlidgs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Pts 02 Şub, 2009 00:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sözlükler yeter mi hiç? Very Happy

Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin

MEVLANA

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıakrep_S_26 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
koyuakrep05
Şiir Kaptanı
Şiir Kaptanı

turkey.gif
MesajTarih: Pts 02 Şub, 2009 00:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

anlatilmaz yasaniriz:P Very Happy

345347.... trip atarlar, he he he : )

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Gizlikoyuakrep05 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gonc_a
Misafir

MesajTarih: Pzr 16 Ağu, 2009 17:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eglenceli tespitler :)

Acikcasi daha ben bile kendimi tam olarak anlayamamişken kimsenin anlamasini da beklememem gerek, kimseye haksizlik etmemeliyim Smile

basak_heygirl
*GriAkrep*
*GriAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 16 Ağu, 2009 23:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet çok güzel bir yazıydı akrep kadını olmaktan gurur duyuyorum
anlatılmaz yaşanır koyuakreple aynı fikirdeyim Smile

Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

Akrep Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıbasak_heygirl kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
dgs
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Pts 28 Eyl, 2009 11:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

En son dgs tarafından Pts 15 Şub, 2010 00:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan At Gizlidgs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 28 Eyl, 2009 11:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güzel..beğendim Mad

İYİLİKTEN ANLAMAYAN İNSANA İYİLİK YAPIP ONU HUZURSUZ ETME !
*Mal cimrilerde,silah korkaklarda,yönetim akılsız ve vicdansızlarda olursa işler kötüye gider*
*BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL ! BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ PEYGAMBERİN DUASINI ALMIŞ TÜRK MİLLETİYİZ*

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlialone_scorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Akrep kadınının cinsel ilişkileri akrepberat Akrep Burcu Genel Özellikleri 0 Pzr 29 Ağu, 2010 18:47 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok AKREP ERKEĞİ ALDATIR NOKTA KuKi Akrep Burcu ve Cinsellik 5 Sal 24 Ağu, 2010 11:30 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Evli kadını aldatmaya iten 3 neden gece_akrebi Psikoloji 0 Per 19 Ağu, 2010 22:29 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Define İşareti Olarak Akrep KuKi Akrep Burcuna Özel Görseller 0 Sal 17 Ağu, 2010 20:12 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok alonece akrep portal :) alone_scorpion Biz Bize 22 Per 05 Ağu, 2010 20:19 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

23029 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com