Yararları * Telkin etkisini göstermeye başladığı andan itibaran daha derin ve dinlendirici bir şekilde uyursunuz.
* Uykuya dalmada fazla zorluk çekmezsiniz
* Daha derin ve dinlendirici bir şekilde uyuyacağınız için daha az uykuyla güne daha dinç, dinlenmiş ve güçlü bir şekilde başlarsınız
* Rüyada farkındalık yaşarsınız. Astral Seyahatin ilk adımı olan Rüyada Kontrollü yönlendirme ile Astral seyahate ilk ve hafif bir geçiş yaparsınız.
* Rüyalarınızı kontrol etmeye başlarsınız.
Not: Derin Uyku ve Astral Telkin (1)'in Genişletilmiş ve Yeniden Düzenlenmiş Halidir. 1. Telkini Dinleyen Arkadaşlar İleri Bir Aşama Olarak Bu Telki Dinleyebilirler. Önceki Telkinin İleri Adımları Telkinde Vurgulanmıştır.
Not: Telkinlerin etkili olabilmesi için her gün düzenli bir şekilde dinlenmesi gerekir. Gün içerisinde dinlenebileceği gibi daha hızlı bir etki için uyku öncesi veya yatarken dinlenmeye başlanması daha etkili olacaktır. MP3 player veya çalarınız varsa daha rahat dinleme imkanınız olur. Eğer yoksa PCnizi açık bırakarak ta bunu yapabilirsiniz.
Bunu birinci versiyonun devamı olarak eklemiştim. Astral seyahat üzerine yoğunlaşılmış bir çalışma. Bu telkini deneyip te sonuçlarını yazan olmadığı için bununla ilgili kaç kişide ne gibi etkiler ortaya çıktı bilmiyorum.
Rica ederim Dark.
Özellikle sonuçları hakkında olumlu ve olumsuz yöndeki etkilerini paylaşırsan Uyku Telkini ile ilgili çalışmada genele hitap eden daha başarılı çalışmalar için yararlı olacaktır.
Burda yayınlamış olduğum telkinler her yönüyle Atakan Bey'in Telkinlerinden farklı. Atakan Bey yabancı dilden tercüme telkinleri kullanıyor. Bu telkinleri kendim oluşturuyorum.
Ayrıca Telkinleri oluştururken kullandığımız tekniklerde de farklılıklar var. Ben tekniklerin büyük bir kısmını her telkinin altında zaten belirtiyorum. Atakan Bey tüm telkinlerde dalgalı Ritmik teknik kullanıyor. Ben her telkin için Telkine göre ayrı ayrı teknikler kullanıyorum.
akrepkral bu telkin cidden inanılmaz işime yaradı(1 no lu telkini 2 haftadır dinliyorum)daha derin uyuyorum ve uyumakta zorluk çekmiyorum,geçmişe nazaran büyük farklar war,5.5-6 saat uykuyla gayet dinç kalkıorum eyw saolasın...