Mesaj Panosu
Portal
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 16 Eyl, 2006 19:04  Mesaj konusu:  Telkin MP3 -Daha Az Uyu- Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

http://www.akreportalnet.com/portal/uyu-mali-mi-mamali-mi-vp32541.html Linkinde Belirtilen Uygulamada Kullandığım Telkinlerin Hafifletilmiş Hali.

Not: Telkinlerin etkili olabilmesi için her gün düzenli bir şekilde dinlenmesi gerekir. Telkinler düzenli dinlenip dinlenmemesine, sizin ruhsal durumunuza, uyku sırasında veya gün içinde dinlenmesine göre 1-2-3 hafta arasında etkisini göstermeye başlayacaktır. Gün içerisinde, yatmadan önce ve Uyurken dinleyebilmeniz için Enstrumantal müzik eşliğinde hazırlanmıştır. Enstrumantal Müzik için 5.1 Ses sistemi olanlara Extra 5.1 düzenlemesi yapılmıştır. MP3 Playerlerle veya PCnizi açık bırakarak uyurken dinleyebilirsiniz.

V1 Citaro Est AzUyku
İndirme Linki: http://rapidshare.com/files/13790537/Az_Uyku_ENS_1.rar

Not: Link Tekrar Güncellenmiştir.

Şifre: www.akreportalnet.com
Sıkıştırma: Winrar .Rar
İçerik Media Formatı: MP3 128kbit
Sıkıştırılmış Dosya Boyutu: 3.85 MB
MP3 Süre: 4.17 Dk.

Uygulanan Teknikler:
* FFT Filter
* Full Reverb 10100 HZ - 400 HZ
* QuickVerb 10100 HZ - 400 HZ
* Chorus 10100 HZ - 400 HZ

En son AkrepKral tarafından Pzr 28 Oca, 2007 16:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
yalnızefe
Kişisel Gelişim
Kişisel Gelişim

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Eyl, 2006 23:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

AkrepKral sanırım rar şifresinde bir sorun var..İlgilenirsen sevinirim..

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıyalnızefe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Elan_Vital
Araştırma - İnceleme
Araştırma - İnceleme

turkey.gif
MesajTarih: Sal 19 Eyl, 2006 05:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben indirmiş durumdayım yalnızefe; şifrede bir sorun olduğunu sanmıyorum...

Koç Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıElan_Vital kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
yalnızefe
Kişisel Gelişim
Kişisel Gelişim

turkey.gif
MesajTarih: Sal 19 Eyl, 2006 13:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bariz bir sorun yaşıyorum bu .rar lı dosyada arkadaşlar..

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıyalnızefe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Sal 19 Eyl, 2006 20:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dosyayı Değiştirdim Efe, Şimdi deneyebilirsin.

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
yalnızefe
Kişisel Gelişim
Kişisel Gelişim

turkey.gif
MesajTarih: Pts 25 Eyl, 2006 17:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Akrebin gücüyle birlikte bunu da düzenli olarak dinliyorum..Uykumu 8 saatten 6 saate indirdim..8 saat uyuduktan sonra aldığım doymuşluğu şimdi 6 saatte de alabiliyorum ama daha yol katetmem lazım.

Bugün bir rüya gördüm Ahmet Kaya bir zindandan Türkiye'ye sesleniyor.."Sizi özledim artık benim suçsuz olduğumu kabul edin" diyor..Bence Ahmet Kaya geri dönecek gibi bi his var içimde..

Bunu da buraya not ediyorum..Yarın bu gerçekleşirse belge niteliği taşısın diye..

AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pts 25 Eyl, 2006 19:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

: ) Gerçekleşirse hiç te şaşırmam sanırım sevgili efe

SiPaHi
Haberci
Haberci

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 20:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunu bilmem ama senin denediğin süre içindeki telkin beni fena afalattı. hala kafamın içinde birileri davul çalıyo Very Happy güzel yanı da uykuyla küstüm.

MSN DESTEK İÇİN 444 6787 ARAYIN

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıSiPaHi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
yalnızefe
Kişisel Gelişim
Kişisel Gelişim

turkey.gif
MesajTarih: Pts 02 Ekm, 2006 16:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rüyalarım inanılmaz boyutlara ulaştı..Artık eskisi gibi sıradan ve aynı rüyaları görmüyorum..Eskiden gördüğüm rüyalarda eşyalar istediğim gibi düzgün değildi..
Bugünkü rüyamda bir çatışmanın ortasındayım..Masanın altına eğiliyorum ve bir tabanca görüyorum ama tabancanın baretta olmasını istiyorum gerçekten bir baretta oluyor..Ve oradan yaralanmadan çıkıyorum..
Eskiden olsa elime aldığım tabanca başka bir şeye dönüşür hatta kurşunları bile olmazdı..Çoğu zaman vurulurdum..
Şimdi rüyamda araba kullanırken bile vitesleri düzgün geçirebiliyorum artık..
İşin garip tarafı bu telkini "akrebin gücü"yle izlediğimden bu yana rüyalarımda ya birilerini kovalıyorum ya da kaçıyorum..

AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pts 02 Ekm, 2006 17:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu normal sevgili efe. Bilinçaltı çatısması olduğu sürece Rüyalarda da bunu yaşarsın. Kaçarsın, kovalarsın, kavga edersin vs. Bunları normalde sürekli görürüz Ancak Bilinçli olarak bir şeyleri değiştirmeye kalkıştığımızda hatırlayabileceğimiz kadar yakında olurlar.
Önemli olan Bu rüyalardan Artık bir şeylerin Senin istediğin gibi gitmeye başlamasıdır. Rüyaları yönetebilmek bu yüzden çok çok önemli. 3 Telkinde de buna vurgulu şekilde değinmiştim. Bu tür çatışma rüyaları doğrudan günlük hayatımızada yansıyor. Birşeylerin bizim istediğimiz gibi olmaya başlaması ve olması kadar güzel bir şey olabilir mi!

darkly

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 28 Oca, 2007 11:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dosya açılmıyo yanlış şifre hatası 80 kere denedim olmuyo
! C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Az_Uyku_ENS_1.rar: CRC failed in the encrypted file Az_Uyku_ENS_1.mp3 (wrong password ?)

Boğa  Domuz Çevrimdışıdarkly kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 28 Oca, 2007 16:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dosya değiştirildi.

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder