| Yazar |
Mesaj |
KuKi
*SiyahAkrep*

|
|
|
1. Dolaba yerleştirdiğim herşeyin yüzü bana dönük olmalı, nescafe geriden bakmamalı bana
2. Harf yazım imla düzgün olmalı
3. Bulaşık falan birikmemeli
4. Kokular, ev içi özellikle, ev hergün temizmiş gibi kokmalı ki ben öyle dip köşe temizlik yapan biri değilim
5. En komiği şu sıra kendimi yakaladığım dumurluk durum: Biri bana birşey anlatıyor ve ben şunu yapıyorum o anlata dursun: Üstündeki saçları topluyorum düşenleri. Bazen hatta asansörde hiç tanımadığım insanların ensesi bana dönükken montlarına, kazaklarına dökülenler beni acayip çekiyor tutuyorum telkin geçiyorum kendime, ama kazak beyazsa şansı yok anında topluyorum, hahahaha*
Bu da akrep+pluto ve de bende pluto'nun başak'ta olmasından hep temizlik, düzen, titizliğe dayalı, heheh...
|
|
|
|
_________________ almanya-zürich-londra-cairo-singapur-bangkok-viyena-roma-paris-madrid-barcelona-venedik-atina-selanik-nice-monaco-budapeşte-brüksel-prag-amsterdam-capetown-casablanca-marrakech-hongkong-tokyo-pekin-san francisco-las vegas-los angeles-bologna-pisa-floransa-napoli-pompei-moskova-st.petersburg
En son KuKi tarafından Pzr 27 Arl, 2009 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
     |
 |
|
|
cem_ber
*SiyahAkrep*

|
|
|
Nedense pek takıntım yok. Keşke olsaydı. Belki daha az unuturdum bazı şeyleri. 
|
|
|
|
_________________ Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
|
|
 |
    |
 |
SuPerisi
*SiyahAkrep*

|
|
|
* Cüzdandaki kağıt paraların aynı şekilde olması ve de kredi kartı fişlerini cüzdana tıkıştırmamak
* Banyo tezgahının ıslak olması
* Saç fırçasının kullanıldıktan sonra saçlı bırakılması : )
|
|
|
|
_________________ Michael JACKSON
** Müzik dehası & AngelFace
** The King Of Pop, R&B, Soul (1958 - ...)
** Müzik endüstrisini kurtaran tek adamlık ekip ...
|
|
 |
    |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
ben ters terlik görünce dayanamam.mutlaka düzelticem.apartmandan aşağıya inerken komşularınkini falan.ayağımla tek hamlede düzelterek inerim.
bir gün arkadaşımla alışveriş mağazasındayız içerisinde herşey var yiyecek giyecek falan...herneyse terliklerin olduğu reyona geldik sepetin içinde rastgele seçilmesi için terlikler duruyo..arkadaşım almış gidiyo ben oraya takıldım başladım üsttekinleri çevirmeye .. tuttu kolumdan beni dilara hepsini çevirmeyi düşünmüyosun inşallah dedi ama kimseyi taktığım yok sen git ne alıcaksan al çıkışta beni alırsın burdan dedim ama şakasına tabi öyle demedim bikaç tane düzeltince ayaklarımı sürüye sürüye yürüdüm.aklım onlardaydı
birde elimde tencerede yada tepside yolda giderken bişey taşımaya tahammülüm yok.dölülcek bişey bile olsa torbaya koyulcak.yada götürülmicek..sonra elleimi sallaya sallaya yolda gidemem kışın ceplerimde yazın ise kolumda ya çanta çantamı almayıp yakın biyere gidiyordam bi poşet olması şart
en takıntılısı benimdir herhalde
bu terlik olayında biri sırf gıcıklığına yaparda tik gibi değildir rahatsız olmam hatta bende çeviririm tersine.Allahtan öyle değil.halbuki bir tekme de sen vur alone dimi ama 
|
|
|
|
*BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL ! BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ PEYGAMBERİN DUASINI ALMIŞ TÜRK MİLLETİYİZ*
En son alone_scorpion tarafından Pts 28 Arl, 2009 13:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
İmla takıntım var, öyle ki yanlış bir harf yüzünden tüm yazıyı silip baştan yazabiliyorum. Temizliğe bir başlarsam yerde ufak bir kağıt parçası dahi görsem, tek tek topluyorum. Her seferinde de elimi yıkıyorum. El yıkama takıntısı var.
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
el yıkama takıntısı,her duşta boy abdesini yenileme,bu yüzden oje taşıyamama,ıslak yada nemli kıyafetle dolaşamama,temizlik yaptığımda işi abartıp kişisel temizliğimi de yapıp ,cümle kapısının dışını da kloraklama ,yemek yerken önüme aldığım ekmeğe el uzatılması beni deli eder,var orda alsana ,devam edecek
|
|
|
|
_________________ dışım gön içim kan
|
|
 |
    |
 |
dgs
Hesap Durduruldu

|
|
|
En son dgs tarafından Sal 09 Şub, 2010 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
akrepberat
*AkrepKartal*

|
|
|
Akrep&Başak takıntı delileri oluyor kanımca.
Şu yükselen, Aslan olsakta kurtulsak.
|
|
|
|
_________________ “Rahatlığın sona erip sıkıntının başladığı yerde, yaşamın bize vermeyi amaçladığı eğitim başlar.”
|
|
 |
     |
 |
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
Yıkanmış bulaşıkları yerlerine kaldırırken, en alta koymak. Her tabağı, kaşığı, çatalı kullanmalıyım ki işlevsel olsun. Üstten al kullan yapamıyorum.
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
SuPerisi
*SiyahAkrep*

|
|
|
* İmla kurallarına çok dikkat ederim. Özellikle de özel isimlerin baş harflerini büyük yazmayanlara gıcık olurum : )
|
|
|
|
_________________ Michael JACKSON
** Müzik dehası & AngelFace
** The King Of Pop, R&B, Soul (1958 - ...)
** Müzik endüstrisini kurtaran tek adamlık ekip ...
|
|
 |
    |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
evden çıkarken ocağı kontrol ederim,yemek pişince bir yan tarafa alırımkildi sonuna kadar çeviririm,terlik,terliğimi bir çocuk bile çıkarsa ayağımdan delirme hissi gelir ,perdeleri açıp kapamışlarsa düzgün olmamıştır mutlaka düzeltirim,2 kişilik kahveye mutlaka 3kaşık kahve koyarım,ilk olarak sağ tarafa yatarım,sağdan kalkarım ,cep telefonunun saatini kurar mutlaka kapatırım mütemadiyen,istisnasız ,unuttuysam çantada felam üşenmem ,sallama çay içiyorsam çıkan poşeti tabağın kenarına asla koymam ,gerekirse fincanı alırım tabakta kalır poşet ,yorucu bir yaşantım var benim 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cem_ber
*SiyahAkrep*

|
|
|
| intuition demiş ki:
|
evden çıkarken ocağı kontrol ederim,yemek pişince bir yan tarafa alırımkildi sonuna kadar çeviririm,terlik,terliğimi bir çocuk bile çıkarsa ayağımdan delirme hissi gelir ,perdeleri açıp kapamışlarsa düzgün olmamıştır mutlaka düzeltirim,2 kişilik kahveye mutlaka 3kaşık kahve koyarım,ilk olarak sağ tarafa yatarım,sağdan kalkarım ,cep telefonunun saatini kurar mutlaka kapatırım mütemadiyen,istisnasız ,unuttuysam çantada felam üşenmem ,sallama çay içiyorsam çıkan poşeti tabağın kenarına asla koymam ,gerekirse fincanı alırım tabakta kalır poşet ,yorucu bir yaşantım var benim
|
Senin yükselen başaktı dimi.
Ben bile yoruldum 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dgs
Hesap Durduruldu

|
|
|
En son dgs tarafından Sal 09 Şub, 2010 23:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
denize hep geri geri girerim,girdiğim anda üç kere kafam da olmak kaydıyle batıp çıkarım,bunu her girişimde yaparım,çay kaşığını mutlaka çıkarırım,çıkarmayanlar varsa çok sinirim bozulur,kaşıktaki çay damlasını iyi silkelemeyip tabağa şaf diye koymalarına gıcık olurum,suyu içmeden önce şişe kapağını mutlaka kapatırım 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23030 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|