Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pts 20 Tem, 2009 12:14  Mesaj konusu:  Orhun Anıtlarında Çin Uyarısı Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

“Beyleri, milleti ahenksiz olduğu için, aldatıcı olduğu için, Çin milleti hilekâr ve sahtekâr olduğu için, küçük kardeş ve büyük kardeşi birbirine düşürdüğü için, bey ve milleti karşılıklı çekiştirttiği için, Türk milleti il yaptığı ilini elden çıkarmış, kağan yaptığı kağanını kaybedivermiş. Çin milletine beylik erkek evlâdını kul kıldı, hanımlık kız evlâdını cariye kıldı. Türk beyler Türk adını bıraktı. Çinli beyler Çin adını tutarak, Çin kağanına itaat etmiş. Elli yıl işi gücü vermiş. Doğuda gün doğusunda Bökli kağana kadar ordu sevk edi vermiş. Batıda Demir Kapıya ordu sevk edivermiş. Çin kağanına ilini, töresini alı vermiş. Türk halk kitlesi şöyle demiş: İlli millet idim, ilim şimdi hani, kime ili kazanıyorum der imiş. Kağanlı millet idim, kağanım hani, ne kağana işi, gücü veriyorum der imiş. Öyle diyip Çin kağanına düşman olmuş. Düşman olup, kendisini tanzim ve tertip edemediğinden, yine tâbi olmuş. Bunca işi, gücü vermediğini düşünmeden, Türk milletini öldüreyim, kökünü kurutayım der imiş.”

Anıtta ayrıca Çin milleti için, “Çin milletinin sözü tatlı, ipek kumaşı yumuşak imiş. Tatlı sözle, yumuşak ipek kumaşla aldatıp uzak milleti öylece yaklaştırırmış. Yaklaştırıp, konduktan sonra, kötü şeyleri o zaman düşünürmüş. İyi bilgili insanı, iyi cesur insanı yürütmezmiş. Bir insan yanılsa kabilesine, milletine, akrabasına kadar barındırmaz imiş" deniliyor. Bu cümlenin ardından Türk milleti yine "Tatlı sözüne, yumuşak ipek kumaşına aldanıp çok çok, Türk milleti, öldün; Türk milleti, öleceksin!” denerek uyarılıyor.

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimiçiAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 20 Tem, 2009 12:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

astroloji gözüyle yaklaşayım olaya,
tam güneş tutulması 22 temmuzda çin üzeirnden başlayacak ve tutulumlar etkilerini 15 gün öncesinden başlatırlar,
bu durumda çin ''in bu durumuna şaşmamak gerek astrolog olarak.
ve hatta bekleneni yapmıştır yapıyordur.
çin tüm dünya için tehdit ve hatta ben çin için yecüc mecüc sıfatını kullanıyorum.
soluk sarı benizliler, kedi eti yiyen bir ırk!
ve kırmızının kölesi olanlar bunları kalkındırmakla meşgul,
ırkçımıyım evet ırkçıyım,
faşistmiyim evet faşistim..
allah kaşınacak tırnak vermesin ne yahudilere ne bunlara ama gel gör ki,
bir imtihan çemberindeyiz onlar üste bizler altta...

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Pts 20 Tem, 2009 13:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

orhun yazıtları tarihten bir uyarı niteliğinde... tarih tekerrür ediyor, biz gözlerimizi yummaya devam edelim, beyaz çinliler içimizde at koştursun.

~Biz hep tek kişi olduk~
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Meteoroloji'den 'yüksek sıcaklık' uya... AkrepKral Güncel Olaylar ve Haberler 0 Pts 26 Tem, 2010 12:33 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı AkrepKral Güncel Olaylar ve Haberler 3 Pzr 27 Haz, 2010 12:52 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Meteoroloji'den 12 ile 'aşırı yağış' ... AkrepKral Güncel Olaylar ve Haberler 0 Per 17 Haz, 2010 12:07 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok NASA'dan felaket uyarısı gece_akrebi Güncel Olaylar ve Haberler 0 Cum 11 Haz, 2010 01:43 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

21344 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com