| Yazar |
Mesaj |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
“Beyleri, milleti ahenksiz olduğu için, aldatıcı olduğu için, Çin milleti hilekâr ve sahtekâr olduğu için, küçük kardeş ve büyük kardeşi birbirine düşürdüğü için, bey ve milleti karşılıklı çekiştirttiği için, Türk milleti il yaptığı ilini elden çıkarmış, kağan yaptığı kağanını kaybedivermiş. Çin milletine beylik erkek evlâdını kul kıldı, hanımlık kız evlâdını cariye kıldı. Türk beyler Türk adını bıraktı. Çinli beyler Çin adını tutarak, Çin kağanına itaat etmiş. Elli yıl işi gücü vermiş. Doğuda gün doğusunda Bökli kağana kadar ordu sevk edi vermiş. Batıda Demir Kapıya ordu sevk edivermiş. Çin kağanına ilini, töresini alı vermiş. Türk halk kitlesi şöyle demiş: İlli millet idim, ilim şimdi hani, kime ili kazanıyorum der imiş. Kağanlı millet idim, kağanım hani, ne kağana işi, gücü veriyorum der imiş. Öyle diyip Çin kağanına düşman olmuş. Düşman olup, kendisini tanzim ve tertip edemediğinden, yine tâbi olmuş. Bunca işi, gücü vermediğini düşünmeden, Türk milletini öldüreyim, kökünü kurutayım der imiş.”
Anıtta ayrıca Çin milleti için, “Çin milletinin sözü tatlı, ipek kumaşı yumuşak imiş. Tatlı sözle, yumuşak ipek kumaşla aldatıp uzak milleti öylece yaklaştırırmış. Yaklaştırıp, konduktan sonra, kötü şeyleri o zaman düşünürmüş. İyi bilgili insanı, iyi cesur insanı yürütmezmiş. Bir insan yanılsa kabilesine, milletine, akrabasına kadar barındırmaz imiş" deniliyor. Bu cümlenin ardından Türk milleti yine "Tatlı sözüne, yumuşak ipek kumaşına aldanıp çok çok, Türk milleti, öldün; Türk milleti, öleceksin!” denerek uyarılıyor.
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|
esmeralda
Astroloji Editörü

|
|
|
astroloji gözüyle yaklaşayım olaya,
tam güneş tutulması 22 temmuzda çin üzeirnden başlayacak ve tutulumlar etkilerini 15 gün öncesinden başlatırlar,
bu durumda çin ''in bu durumuna şaşmamak gerek astrolog olarak.
ve hatta bekleneni yapmıştır yapıyordur.
çin tüm dünya için tehdit ve hatta ben çin için yecüc mecüc sıfatını kullanıyorum.
soluk sarı benizliler, kedi eti yiyen bir ırk!
ve kırmızının kölesi olanlar bunları kalkındırmakla meşgul,
ırkçımıyım evet ırkçıyım,
faşistmiyim evet faşistim..
allah kaşınacak tırnak vermesin ne yahudilere ne bunlara ama gel gör ki,
bir imtihan çemberindeyiz onlar üste bizler altta...
|
|
|
|
_________________ YA HAK-Bela, Hakkımdaki Hükmün Haktır, Hakettiğimle Değil, Lütfunla Ağırla Beni...
|
|
 |
      |
 |
gece_akrebi
Yönetim

|
|
|
orhun yazıtları tarihten bir uyarı niteliğinde... tarih tekerrür ediyor, biz gözlerimizi yummaya devam edelim, beyaz çinliler içimizde at koştursun.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

21344 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|