| Yazar |
Mesaj |
KEDİ
*AkrepKral*

|
|
|
İYİ AKŞAMLAR.
sen akşamla gelince
yüzyıllık ağrıları atıyorum omzumdan
tafrasını tarihin, günün ağırlığını
yüzünün ince, narin yağmurları alıyor,
veremli yanlarımı, ince
derin sızılarımı
öylece kurtuluyor ruhum kabuklarından
senin gülümseyişin
şairin kaçmak için tutulduğu tek zindan
sen gülümseyince, sular
beni müşfik annelerin eline bırakıyor
bilmediğim uzaklara çekiyor gençliğimi
yine bilemediğim
her yanımda tenimi takdis eden kuğular… yaşamayı vefa hatırlamayı dostluk paylaşmayı özel günler hatırlanmayı bilenler için vardır...
alıntı.
|
|
|
|
_________________ üzgünüm, acı sözlerim için
üzgünüm, seni kırdığım için
haklısın bana darılsan bile,
ne yapayım, ben böyleyim...
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
Çocuk olsam yeniden
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
|
|
 |
     |
 |
|
|
koyuakrep05
Şiir Kaptanı

|
|
|
paylasimin icin saol KEDi =)
|
|
|
|
_________________ uzatma dünya sürgünümü benim..!
|
|
 |
    |
 |
KEDİ
*AkrepKral*

|
|
|
ricaederim koyuakrep canım
|
|
|
|
_________________ üzgünüm, acı sözlerim için
üzgünüm, seni kırdığım için
haklısın bana darılsan bile,
ne yapayım, ben böyleyim...
Çocuk olsam yeniden
En son KEDİ tarafından Sal 02 Eyl, 2008 22:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
     |
 |
hulya
Hesap Durduruldu

|
|
|
_________________ Bir insanın akıllı olmasına bir şey dediğimiz yok. Yeter ki aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın EFLATUN
|
|
 |
   |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

21344 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|