Mesaj Panosu
Portal
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
alice

turkey.gif
MesajTarih: Çar 28 Eyl, 2005 22:21  Mesaj konusu:  Hiç bir akrebin gözlerine baktınız mı? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hiç bir akrebin gözlerine baktınız mı?
Bakmamanız elde diil.Çünkü onlar gözeri ile hemen dikkat çeker.
Konuşmasına gerek yoktur.Yaşadığı derin duygular,içine gömdüğü hisleri,6. hissiyle herşeyi anlaması,kuvvetli hafızası,içinde taşıdığı sonsuz şehvet,tanrı vergisi çekiciliği,seksapelliği,tam bir sırdaş oluşu,sağlam karaktere sahip olması........işte bunların hepsi onun gözüne vurur.
Bir akrep size öyle bakar ki kendinizi hipnotize olmuş hissedersiniz.
Duyguları çok derin yaşıyan akrep,içinden her şeyi düşünür hisseder.
Ama asla dışarı belli etmez.
Onlarda çok dikkat çekici bir sakinlik ve ağır başlılık görürsünüz.
Aslında onun içinde fırtınalar kopmaktadır.
Eğer herhangi bir kötü niyetiniz varsa bunu kesinlikle farkeder.
Çünkü o bunu sezer ve bilir.
İşte o zaman ordan kaçın.
Duygusal,romantik,sevgiyi sonuna kadar hisseden ve yaşıyan akrep konu savaşa gelince ondan korkulur.
Çünkü onlar doğuştan ağır konuşma özelliğine sahiptir.
Size öyle birşey söylerki,bu sizi damarlarınıza kadar zehirler.
Boşuna onlara akrep denmemiş.
Aslında çoğu insana ağzını yormaya bile değmiyeceğinden şöyle bir gözlerini size dikmesi yeticektir....

Akrep gizemli burçlardandır.İçinde ne düşündüğünü bilemessiniz.Çünkü hayal dünyaları okadar geniştir ki buna kapasiteniz yetmiyebilir.Su grubu olduklarından sesiz sedasız olduklarında seyrine doyum olmaz.Ancak kızdığı zaman kendinize sığınıcak sağlam bir liman bulsanız iyi olur.

İşte karşınızdaki alımlı,sizi kendine mıknatıs gibi çeken,duyguları uç noktalarda yaşıyan,zehir gibi hafızası olan,yapılan iyiliği ve kötülüğü asla unutmayan ve karşılığını vermek isteyen,vefakar,sevdiği insana sonuna kadar büyük birt tutku ile bağlanan,sağlam ve kendinden emin duran,karizmatik kişiyi gördünüz mü?Büyük ihtimalle gördünüz.Onu fark eder etmez okyanus gibi derin bakışları ile sizi hemen etkiliycektir.İşte o bir AKREPTİR!!!!
Baktığınızda AKREBİN GÖZLERİ......
Şekil a
a:
http://www.akreportalnet.com/portal/album_showpage.php?full=&pic_id=91
Smile

Akrep Cinsiyet:Bayan Sıçan Çevrimdışıalice kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
AKREP56
Onursal Üye
Onursal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 28 Eyl, 2005 22:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile can yüreğine sağlık çok hoşşşşşşşşşşşşşş, örneğin zaten bir afet, teşekkürler.

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıAKREP56 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Gizem

blank.gif
MesajTarih: Per 29 Eyl, 2005 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tam anlamıyla tipik bir akrep erkeği

Terazi Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıGizem kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
POİSON
Misafir

MesajTarih: Çar 05 Ekm, 2005 19:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hadi canım Evil or Very Mad

cabiliyet

turkey.gif
MesajTarih: Cum 07 Ekm, 2005 03:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hadi Canım Smile

Akrep Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıcabiliyet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
omergul

turkey.gif
MesajTarih: Çar 31 May, 2006 17:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Herkese Selam ben yeni üyeyim ismim ÖMER ..

_alice_ walla çok güzel ele almışlar konuyu helal olsun... saolasın.

AKREP OLMAK BİR AYRICALIKTIR... Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıomergul kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
huysuz
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Haz, 2006 18:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bir akrep'in gözüne baktım içinde beni gördüm. ve o anda durdum ve düşündüm sima olarak farklı ola biliriz ama içimizdeki kinler duygular aşklar nefretler hep aynı. ve acıma duygularımız dünyadaki bütün insanlardan daha ağır basmakta.

Image

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıhuysuz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
mariachi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 03:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bazen herhangi bıryerde birini görüp 'ya sen de akrepsin di mi' diye sorasım geliyo ama cogu zaman yanlıs anlaşılmaktan korkuyorum.Ama su ana kadar cok az yanıldım.fark cok belırgın.bi daha dogsam da bı daha akrep olsam................

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışımariachi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
TheGirlofSuN
Misafir

MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 11:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mariachi:) çok haklısın.. ama ben çevremde akrepleri tanıdığım anda diyorum.. sen de akrepsin değilmi.. ve karşılıklı gülüşmeler ve yanlış anlaşılma kesinlikle olmuyor. bir akrebi en iyi başka bir akrep anlar..

X_1
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 13:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gözler konusuna %100 katılıyorum..gozlerımel her seyı anlatabılırım..tecrubeylede sabıt.etrafımdakılerde anlar..bu tıpık akrep ozellıgı ..cok sevıyorum bunu ya ben

Herşey göründüğü gibi değildir....

Akrep Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıX_1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
defne
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 20 Kas, 2006 14:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bir bakış yeter ; )

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıdefne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gizli
*Yılan*
*Yılan*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 21 Kas, 2006 17:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gözler konusuna bende katılıyorum arkadaşlarım bakmasını çok iyi bildiğimi söylüyor. Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıgizli kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
wild_angel

turkey.gif
MesajTarih: Sal 21 Kas, 2006 20:50  Mesaj konusu:  bende yeni üyeyim sana katılıyorum tabiykide bir ayrıcalık Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

omergul demiş ki:
Herkese Selam ben yeni üyeyim ismim ÖMER ..

_alice_ walla çok güzel ele almışlar konuyu helal olsun... saolasın.

AKREP OLMAK BİR AYRICALIKTIR... Smile
Smile

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıwild_angel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PLÜTON
*Yılan*
*Yılan*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 21 Kas, 2006 20:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gözelerimin çok güzel olduğunu söylerler.Zaten ilk dikkat çeken gözlerim olur.Korktukları da oluyor bazen ya:)