| Yazar |
Mesaj |
akrepberat
*AkrepKartal*

|
|
|
Çikolatanın felç geçirmeyi önlemede yardımcı olabileceği bildirildi.
Telegraph gazetesindeki habere göre, yaklaşık 50 bin kişi üzerinde yapılan araştırmada düzenli çikolata yiyenlerde felç geçirme riskinin yemeyenlere oranla yüzde 22 daha az olduğu belirlendi.
Riski azaltmak için haftada bir paket çikolata yemenin yeterli olduğu kaydedildi.
1169 kişi arasında yapılan bir başka araştırmada da, felç geçirdikten sonra haftada 50 gram çikolata tüketmeye başlayanlarda bu hastalıktan ölme riskinin yüzde 46 azaldığı belirlendi.
Çikolatanın bu faydasının sağlıklı bir anti-oksidan olan flavanoidler bakımından zengin olmasından kaynaklanıyor olabileceği belirtildi.
Araştırmayı kaleme alan Kanada'daki Toronto Üniversitesinden Sarah Sahib, yine de, çikolatanın felç riskini gerçekten azaltıp azaltmadığını anlamak için daha çok araştırmaya ihtiyaç olduğunu söyledi.
|
|
|
|
_________________ *Allah seni benim kalbimde sevdi. Ve ben onu seninle sevdim.
|
|
 |
     |
 |
|
|
cem_ber
*SiyahAkrep*

|
|
|
çikolata her şeye faydalıdır 
|
|
|
|
_________________ Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
|
|
 |
    |
 |
AnTaReS
Hesap Durduruldu

|
|
|
Esmer çikolatanın (pakedi hal-i hazırda açılmayı bekleyen) hiçbir faydası yok arkadaşlar,aksine içerisinde kanserojen madde ihtiva eden partiküller dolaşıyor ..
Doğada hiçbirşey yoktur ki; derdine çare aranıp şiva bulunamasın .. Kanseri önleyen zerdeçal'dır .. sadece sebze yemeklerine ve bal ile karıştırılır bu baharatımız..
Keza tatlı ihtiyacını karşılamak için de bal kabağı,şeker kamışı,bal vs.. yaşa göre (miktarlarda) alınıp doğal tüketilmelidir herşey ..
Ben irademi çok iyi koruyorum.Yılda sadece bir kez bir tadımlık Alman çikolatası atıyorum ağzıma,(hata ediyorum) eh bu kadar zararı olsun diyoruz ama,bu da benim tercihim ..
İnanın abartmıyorum. Çikolatasız da olur emin olun .. Tatlı meyveler,şerbetini kendiniz yaptığınız cevizli tatlılar,baklavalar,şekerpareler tatlı ihtiyacınızı karşılar.
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

21344 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|