Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
dartanyan
Genel Koordinatör
Genel Koordinatör

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 09:29  Mesaj konusu:  Çay Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çay :Kahvaltıda bir numaralı içecek olup, öğrencilik zamanlarımızda kantinden alabilmek için önceden rezervasyon yaptırdığımız , sabahları içmediğim zaman bende asabiyet yapan içecek ..Poşet tipleri de vardır ancak porselen demlikte , kömür ateşinde ağır ağır demlenmiş çayın yerini asla tutmaz ..

"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdartanyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 10:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çay : İnsanın bütün yorgunluğunu alan vazgeçilmez içecek..yanında simitle güzel olur.

Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin

MEVLANA

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıakrep_S_26 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
KEDİ
*AkrepKral*
*AkrepKral*

blank.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 10:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çay: Bütün gün elimden bırakmadıgım vazgeçilemeyen içecek s.....zda hiç olmuyor....

ne yapayım, ben böyleyim...

Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

Çocuk olsam yeniden

Akrep Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıKEDİ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 11:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çay: Milli içeceğimiz. "Kola"dan kat kat serinletici ve gevşetici

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimiçiAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
lotus2
Atıldı
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 12:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çay:Bu günlerde daha çok sever oldum..

MAVİ LOTUS..Yeniden Doğuşun sembolü olan çiçek..

Ben ne lotusum ne de mavi..Ben TURKUAZIM..Çünkü ben yay burcuyum..Göklerdeki En Asil Yıldızın Çocuğuyum..

Yay Cinsiyet:Bayan Sıçan Gizlilotus2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cahraz
Bilgisayar-Teknik
Bilgisayar-Teknik

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 12:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cay: Sabahları içmezsem hangi saat olursa olsun güne başlayamayacağım içcek

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıcahraz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
dgs
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 13:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

_______________________________________________________________________________________________

En son dgs tarafından Sal 16 Şub, 2010 15:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan At Gizlidgs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gbk
Kültür-Sanat
Kültür-Sanat

blank.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 13:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cay: Cernobıl felaketı zamanında annemın bana "zehırlı" olarak tanıtmasından berı, (akrep sabıtlıgı ve ınadından olsa gerek) agzıma tek yudum dahı almadıgım ıcecek..
(bu ozellıgımden dolayı herkes ozellıkle de mısafırlıge gıttıgım yerler cok sıkayetcı)

Akrep  Keçi Gizligbk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
porthos
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

usa.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 11:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cay: Tiryakisi olduğum içecek

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıporthos kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
hus
*Yılan*
*Yılan*

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 14:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cay: Okuldaktan geldikten sonra farkettim ki ben tiryaki olmuşum önceden en fazla 1-2 bardak için ben şimdi maşallahım var

Kova Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıhus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lotus2
Atıldı
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 16:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cay: Bu başlığa ne çok yazan olmuş..çay çok seviliyor..

işte çay hakkında bir şiir..çay dostluk demekmiş..çok sıcak bir içecek..çok bizden..

MAVİ LOTUS..Yeniden Doğuşun sembolü olan çiçek..

Ben ne lotusum ne de mavi..Ben TURKUAZIM..Çünkü ben yay burcuyum..Göklerdeki En Asil Yıldızın Çocuğuyum..

Yay Cinsiyet:Bayan Sıçan Gizlilotus2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CaRLoS
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Arl, 2009 14:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cay: Kuru kuru gitmio bu meret yanında cuğara olcak....

Akrep Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıCaRLoS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Pano Güvenliği

21344 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com