| Yazar |
Mesaj |
dartanyan
Genel Koordinatör

|
|
|
Çay :Kahvaltıda bir numaralı içecek olup, öğrencilik zamanlarımızda kantinden alabilmek için önceden rezervasyon yaptırdığımız , sabahları içmediğim zaman bende asabiyet yapan içecek ..Poşet tipleri de vardır ancak porselen demlikte , kömür ateşinde ağır ağır demlenmiş çayın yerini asla tutmaz ..
|
|
|
|
_________________ "İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
|
|
 |
      |
 |
|
|
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu

|
|
|
Çay : İnsanın bütün yorgunluğunu alan vazgeçilmez içecek..yanında simitle güzel olur.
|
|
|
|
Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin
MEVLANA
|
|
 |
     |
 |
KEDİ
*AkrepKral*

|
|
|
Çay: Bütün gün elimden bırakmadıgım vazgeçilemeyen içecek s.....zda hiç olmuyor....
|
|
|
|
_________________ üzgünüm, acı sözlerim için
üzgünüm, seni kırdığım için
haklısın bana darılsan bile,
ne yapayım, ben böyleyim...
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
Çocuk olsam yeniden
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
|
|
 |
     |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
Çay: Milli içeceğimiz. "Kola"dan kat kat serinletici ve gevşetici
|
|
|
|
 |
       |
 |
lotus2

Hesap Durduruldu

|
|
|
Çay:Bu günlerde daha çok sever oldum..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cahraz
Bilgisayar-Teknik

|
|
|
Cay: Sabahları içmezsem hangi saat olursa olsun güne başlayamayacağım içcek
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dgs
Hesap Durduruldu

|
|
|
_______________________________________________________________________________________________
|
|
|
|
En son dgs tarafından Sal 16 Şub, 2010 15:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
gbk
Kültür-Sanat

|
|
|
Cay: Cernobıl felaketı zamanında annemın bana "zehırlı" olarak tanıtmasından berı, (akrep sabıtlıgı ve ınadından olsa gerek) agzıma tek yudum dahı almadıgım ıcecek..
(bu ozellıgımden dolayı herkes ozellıkle de mısafırlıge gıttıgım yerler cok sıkayetcı)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
porthos
*SiyahAkrep*

|
|
|
Cay: Tiryakisi olduğum içecek
|
|
|
|
_________________ " IF YOU WANT, YOU CAN..."
İSTERSEN ...YAPARSIN.
|
|
 |
    |
 |
hus
*Yılan*

|
|
|
Cay: Okuldaktan geldikten sonra farkettim ki ben tiryaki olmuşum önceden en fazla 1-2 bardak için ben şimdi maşallahım var
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
lotus2

Hesap Durduruldu

|
|
|
Cay: Bu başlığa ne çok yazan olmuş..çay çok seviliyor..
işte çay hakkında bir şiir..çay dostluk demekmiş..çok sıcak bir içecek..çok bizden..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
CaRLoS
*SiyahAkrep*

|
|
|
Cay: Kuru kuru gitmio bu meret yanında cuğara olcak....
|
|
|
|
_________________ Öte dur Lahn Sevmeyim Silüetini.....!!
|
|
 |
      |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

21344 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|