Mesaj Panosu
Portal
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
SeLiN
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Per 20 Ekm, 2005 12:37  Mesaj konusu: Komik Akreplere özel anket Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar bende,incelemeyi,araştırmayı,kendini tanımayı çok seven,isteyen bir akrep bayanıyım.Çok merak ettiğim birşey var.Bu siteye üye olan akreplerin yaş durumu ve seçtiği meslekler...Neleri seçmişiz,bizle uyumlumu merak ediyorum..Ancak meslek ve işimiz farklı olabilir.İkisinide yazarsanız daha güzel olur:))Yaş ortalaması ise ayrı bir konu..herkes yazrsa sevinirim.
kendimden başlayayım.32 yaşındayım,memurum.Ama mesleğim Mimarlık,Şehir plancılığı..Ya siz?
Şimdiden teşekkürler...

En son SeLiN tarafından Çar 16 Kas, 2005 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo GizliSeLiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
POİSON
Misafir

MesajTarih: Per 20 Ekm, 2005 15:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

memnun oldum selim hanım. ben adım haydar,oturduğum yeri söyleyemem,çünkü nerde akşam orda sabah.kod adım azrail,kiralık katilim.işim para karşılığında,gösterilen kurbanı yok etmek.seçtiğim mesleğin, umarım seninle bir uyumu vardır.bu arada beni araştırmanı kolaylaştırır.

AKREP56
Onursal Üye
Onursal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 10:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin can. Siteye gelir gelmez ilk mesajında bir anket açmışsın Smile
ben sanıyorum sitenin abisiyim, 56 doğumluyum, bende memurum. Bir kamu kuruluşunda 31 yıllık hizmetim var, evliyim ve dünya tatlısı bir kızım var:)

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıAKREP56 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
don't touch

blank.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 11:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

selam... benim de ilk mesajım....
Jeoloji Mühendisiyim, yeraltı benden sorulur...
Yüksek lisans, yani asıl ilgi alanım Kıyı ve Liman Mühendisiliği...
bir yerse bünye meselesi, su olmadan yapamıyorum... Scuba ve Yelken'i unutmamak gerek Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıdon't touch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SeLiN
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 12:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilginiz için teşekkürler..sanırım daha çok başlık açacağım,çünki fazla meraklıyımSmile)işin özü araştırmak..

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo GizliSeLiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ebru
Atıldı
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

sweden.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 15:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhabalar selin (Abla).. Hosgeldin aramiza.. Ben 24 yasinda hala cocuk psikolojisi egitimi gören ve yolun sonunda terapist olmak isteyen pedagogum..

Ne Bir Ses Ne Haber Vermeyecegim..

Akrep Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıebru kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cat3
Uyarı : 2
*Yılan*
*Yılan*

japan.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 20:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben hemen sölim
RazzP
kova burcuum
ama psikolog olmkk istiomm
yada radyo&tv

Kova  Keçi Çevrimdışıcat3 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
SeLiN
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Per 27 Ekm, 2005 09:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mersi cevaplar için şimdiden...başka yokmu yazan?

Ekmel

turkey.gif
MesajTarih: Cum 28 Ekm, 2005 01:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Selam ben daha evel kuaförlük, animatörlük yaptim. Bir kaç abuk işten sonra birinin yaninda çalişamayacağimi anladim ve bir kaç sene önce bir internet şirketi kurduk. Sonra sıktı oda şimdi çok para kazandiracak işler peşindeyim aklimda manken fotomodel ajansi var ama yapmayadabilirim daha belli değil düzgün bir kimyager bulsam sahte ilaç işine giricem. Hiç belli olmaz yani selin heran herşey olabilir yeterki namusumuzla para kazanalim ama çok para kazanalim hehehhe

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıEkmel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
SeLiN
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 28 Ekm, 2005 07:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ebru selam..çok güzel bir meslek seçmişsin kendine..Bence bir akrebin mükemmel yapabileceği bir iş.Smile

SeLiN
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 28 Ekm, 2005 07:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

don't touch,bende kaptan olmadığım için pişmanımKötü( seninkide mükemmel bir meslek..sen yeraltı ben yerüstüyle ilgileniyorum.Ama bence en güzeli sualtı:p

TheGirlofSuN
Misafir

MesajTarih: Cum 28 Ekm, 2005 08:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile ne güzel aramızda 1 de katil varmışŞ. İlginç bir meslek bu scorp27M...
Ben muhasebeciyim.yaş kısmı avatarda var.. Mali müşavir olma yolunda hızla ilerliyorum. İst. Ünv. Arkeoloji bölümünü bitirdim. Bir dönem gazetecilik yaptım.şimdi muhasebeciyim.. Bu işte bilgi önemli ve bilgi saygı getiriyor.. İngilizce kursuna başlıyorum kasım ayında. Ama bunu daha çok başka insanlarla dialog için istiyorum çünkü önümüzdeki 10 yıl içinde Türkiye içinde kalacağımı zannetmiyorum.. Evlenmek ve çocuk doğurmak mı Smile Bana göre olmadığını düşünüyorum... Ha bu arada kan grubumda sıfır negatif..

SeLiN
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 28 Ekm, 2005 08:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hey xelnx!..buna bayıldım işte!..detaycılığına yani:)) kan grubunu yazmışsın saol ya..benimki A negatif...eklemek isteyenler bunuda eklerse sevinirim..Kan gruplarıda karakter tahlilinde önemlidir.
Merak ettim,arkeoloji ve muhasebe..mesleğini Türkiye'de yapamadığın için mi muhasebe,yoksa bu senin tercihin mi?

AKREP56
Onursal Üye
Onursal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 28 Ekm, 2005 08:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile xelnx seninle ortak noktalarımız varmış hemde bayağı önemli ortak yönlermiş Smile Muhasebeci olmanmı? yoksa, çok ama çok daha özel olan o nadir kan gurubu sıfır negatif olmanmı Smile Kan grubumuz akrep oluşumuz kadar önemli değilmi, çünkü o konuda da çok özeliz. Herkese verebiliriz, ama kimselerden almayız. Tavsiyem bu akrebi bir yere not et, umarım hiç ihtiyacın olmaz ama olduğunda yanında yine ben olurum Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışı