Mesaj Panosu
Portal
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
alone_scorpion
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Eyl, 2009 08:08  Mesaj konusu:  akreplere dair... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gözlerine bakın. Yeşil, mavi, kahverengi veya siyah olabilir; ancak bu gözler, büyüleyici bir ısrarla, delip geçici bakışlarla bakar, insanların çoğu Akrebin ısrarlı bakışları altında kendilerini sinirli ve huzursuz hissederler. Önce kendinizi bu bakışların büyüsünden kurtarıp başka tarafa bakmak zorunda kalacaksınız. Her seferinde size böyle ısrarla bakacaktır. Bu Pluto kişiliğinin hiç kuşkuya yer bırakmayan özelliğidir. Akrebin gözleri, sanki ruhunuzu delip geçercesine, acımasızca, içinizin derinliklerine bakar. Öyledirler.

Sonra, O'nun konuşmasını dinleyin. Ses tonu kadife gibi yumuşak, kısık ve son derece etkileyicidir, konuşması ya ağır ve ölçülü, ya da güçlü ve kesik kesik olabilir, ancak ne söylerse söylesin, kendisini hiçbir zaman küçümsemeyecektir. Akrep kesinlikle gurur sahibi bir insandır. O, kendisinin ne olduğunu, ne olmadığım çok iyi bilir ve başkalarının düşünceleri O'nun bu bilgisini değiştirmez. Hakaretler bir kulağından girer, öbüründen çıkar ve komplimanlar O'nu yerinden bir santim oynatmaz. Başkalarının, kusurlarını ve erdemlerini sayıp dökmelerine O'nun ihtiyacı yoktur. En iyi olasılıkla, övgülerinizi sükunetle kabul eder; en kötü olasılıkla, sizin niyetlerinizden kuşkuya düşer.

Gelecek sefer bir grup insanla bir aradayken Burçlar konusunu ortaya atın. Biraz çalışmayla burçları tanımanın oldukça kolay olduğundan söz edin. Birisi hipnotize eden bakışlarım yüzünüze dikerek, olağanüstü bir güvenle karşınızda durup, "Benim ne olduğumu tahmin edemezsiniz," derse, kesinlikle, "Siz Akrep'siniz." deyin. Belki de hayatında ilk kez gözlerini kırpacaktır. Ancak bakışları yalnızca bir an için sarsılacak, sonra tekrar çabucak, siz O'nun dikkatle gizlediği kimliğini açıklamadan önceki o soğuk sükunetine kavuşacaktır. Eğer gözleri çevrede dolaşan, geveze bir Akrebe rastlarsanız, O'nu astrolojinin kaydettiği nesli tükenmiş dodo kuşu kadar narin bir istisna olarak belirleyin. Doğumunda aldığı ağır yıldız etkileriyle huzursuz biri olan Kasım doğumlu bazı insanlar vardır. Ama siz tipik Akrebi tanımayı öğrenmeğe çalışıyorsunuz. Çok çok az sayıda sinirli tipte Akrebe rastlayacaksınız. Doğal yapı, başka doğum ânı etkileriyle değişebilir, ama ancak birazıcık.

Pluto insanlarının çoğunun güçlü fiziksel yapılan vardır. Yüzleri göze çarpacak kadar büyük veya keskin .hatlıdır, açık bir şekilde anlamlıdır, burun oldukça büyük, bazen gaga biçimindedir. Genellikle yüz çok solgun, neredeyse yan saydamdır; kaşlar kalın ve burun köprüsünün üstünde birbirine örülmüş görünümdedir. Akrebin varlığında, kendisini ele veren, belirgin elektrikli bir canlılık vardır. Ne kadar sakin olmağa çalışırsa çalışsın, böylesine bir canlılık tümüyle gözlerden gizlenemez. Erkeklerin bacakları ve kollan, çoğunlukla kızıltımı tonda, tüylerle kaplıdır. Akreplerin çoğunun saçları ve gözleri koyu renktir. Ancak açık sansın tipleri de gözden kaçırmayın; Grace Kelly ve Billy Graham bunlara en güzel örnektir. Açık sansınlar azınlıktadır. Pluto karakterinin yüzeydeki sakinliği, kaynayan iç yapısı gizlemek için dikkatle belirlenmiştir.

Böylesine üstün bir kişiliği kıskanmak gerekir. Duygulan ne kadar altüst olursa olsun, bunların Akrebin o donmuş hareketsiz yüzüne yansıdığını çok nadiren görürsünüz. Bu insanlar gururlu ve bilinçli olarak yüzlerinde boş bir ifade taşırlar. Onlar yüzlerine durağan olmayı emrederler, yüzleri de bu emre itaat eder (bir Akrebe itaat etmemek yürek ister). Akrebin kızararak veya ışıldayarak, çatılarak veya sırıtarak kendini ele verdiğini pek göremezsiniz. Tebessümler ender görülür, ancak içtendir. Vücut da yüzle aynı sırayı izler. Atlayıp sıçrayan ani hareketler veya sinirli davranışlar ender görülür. O hiçbir zaman utanarak çekinmeyecek veya gururlanarak kabarmayacaktır. Her zaman en az düzeyde tepki gösterir; çünkü sizin karakterinizi ve niyetinizi amansızca incelemek, aynı zamanda kendi gizemini korumak Akrebin sanatıdır, ve O bunun ustasıdır..

Çabuk hareket eden ve konuşan, açık ve dostça davranışları olan. belirli bir Akrep tipi olduğunu önemle hatırlamak gerekir. Gözlerinin içine dikkatle bakın ve geçmişteki hareketlerini, gerçek davranışlarım iyice düşünün. O, tüm neşeli konuşmalarıyla sadece oyun oynamaktadır, içinden O da daha tipik, dengeli pluto insanlarıyla aynı derecede sert ve kararlıdır. Belki de biraz daha tehlikelidir, çünkü aslını daha iyi gizlemektedir ve sizi daha kolaylıkla yanıltır. Ona tamamiyle zararsız bir insanmış gibi davranmaya başlayın; ateşle oynadığınızı anlarsınız. Bütün Akreplere karşı dikkatli olun. Onların habis olduğunu söylemek istemiyorum. Sadece, yumuşak ya da saf olmadıklarını söylemek istiyorum. Bazı Akrepler, gözlerinin iç dünyalarını ele verdiğini farkederek sık sık, geceleri bile güneş gözlüğü takarlar.

Bir Akrebe, büyük bir yeteneği olduğunu ve birgün bunun keşfedileceğini söyleyin; sükunetle ve rahatlıkla, "Evet, biliyorum" diye yanıt verecektir. Size bir iyilik yapıp yapamayacağını sorun, cevabı aynı derecede basit olacaktır; "Evet, tabii yaparım," veya "Hayır, ben bunu yapamam."

Eğer hassas bir insansanız, O'nun fikrini ve öğüdünü sormayın. Çıplak, acı gerçeği öğrenirsiniz, o'na sorarsanız, söyler. Akrep bir konuda haklı çıkmak, ya da dost kazanmak için sahte komplimanlar yapmaz, insanları pohpohlamak gibi bir huyu yoktur. Size güzel birşey söylerse, bunu iyi değerlendirin. Bunun içtenlikle söylendiğinden ve yaldızsız olduğundan emin olabilirsiniz. Size güzel bir sesiniz olduğunu söylerse, duşun altında şarkı söylemeyi bırakıp, hemen mikrofona sanlın. Çok güzel bir sesiniz olduğunu söylerse, rahatlıkla Covent Garden'da konser verebilirsiniz. Size yardım etmek için, hiç çaba harcamadan dağlan bile yerinden oynatabilir. Akrebin bencilliği hakkında duyduğunuz herşeye inanmayın, O'nun öğütlerinden ve cömertliğinden yararlanmış olan minnet dolu insanların bazılarına kulak verseniz, daha iyi edersiniz. Akrep doğal olarak ya son derece sadık, kendisini O'na adamış hayranlarını ya da kıskanç ve hain düşmanlarını kendine çeker. Ama düşmanları bile O'na kinle dolu da olsa, saygı duyarlar ve açıkça meydan okumamağa dikkat ederler, O'na meydan okumaktan çekinmeyen çok az sayıdaki birkaç insan, Akrebe saldırmanın ne kadar dikkat isteyen birşey olduğunu hatırlatan acı ve canlı örneklerdir. Unutmayın ki, O'nun yıldızı Pluto nükleer enerjiyi yönetir.

Gene de, bu insanlarda sık sık görülen bir tatlılık vardır; hasta veya umutsuz insanlara müşfik bir yakınlık gösterirler. Akrebin dokunuşu serin ve yumuşak olduğu gibi, yakıcı da olabilir, Güneşin durumu O'na izleyeceği çeşitli yollar gösterir. Sırf sokma zevkini tatmin etmek için başkalarını, hattâ kendisini ölümcül olarak sokan, geceyi seven akrebi taklit edebilir-ya da kendi sembolü olan ve dünyevi sınırların üstüne yükselen, gücünü akıllıca ve hakça kullanan kartalın şanlı ve yükseklere erişen yolunu izler. MacArthur gibi büyük generaller, Theodore Roosevelt gibi başkanlar, Madame Curie ve Jonas Saik gibi bilim adamları kartallardır. Birleşik Devletler başkanlarının çoğu bu Burçta doğmuşlardır.

Gene de, bu insanlarda sık sık görülen bir tatlılık vardır; hasta veya umutsuz insanlara müşfik bir yakınlık gösterirler. Akrebin dokunuşu serin ve yumuşak olduğu gibi, yakıcı da olabilir, Güneşin durumu O'na izleyeceği çeşitli yollar gösterir. Sırf sokma zevkini tatmin etmek için başkalarını, hattâ kendisini ölümcül olarak sokan, geceyi seven akrebi taklit edebilir-ya da kendi sembolü olan ve dünyevi sınırların üstüne yükselen, gücünü akıllıca ve hakça kullanan kartalın şanlı ve yükseklere erişen yolunu izler. MacArthur gibi büyük generaller, Theodore Roosevelt gibi başkanlar, Madame Curie ve Jonas Saik gibi bilim adamları kartallardır. Birleşik Devletler başkanlarının çoğu bu Burçta doğmuşlardır.

Geceyi seven Akrebe gelince, bunlardan birkaçı her halde sizi de sokmuştur. Eski astroloji bunlardan yılanlar diye söz eder. Karşılaştığınız Akreplerin hangi kategoriden olduğunu tahmin etmek zor değildir. Bazı Pluto insanları kartalla, kendi kara büyüsünün kurbanı olan zehirli akrep arasında bir yere düşerler. Bunlar gri kertenkelelerdir. Bunlarda, yüksek özveri kendilerine duydukları nörotik bir ilgiye; ve ruhsal yetenekler, her an saldırabilecek pusudaki kötülükleri algılayan korkakça bir vesveseye dönüşmüştür. Güçlü yüreklilik kendi çevresinde bükülerek, zehirli akrepler gibi acımasızca intikam peşinde koşacağına-ya da kartallar gibi böyle kin duygularının üstüne yükseleceğine her küçük incinmede karmakarışık nefret duygularının içine çekilerek, direkt bir harekette bulunmadan, kaderin düşmanlarını cezalandıracağını umar, ve hemen hemen bilinçsiz olarak onların mahvolmasını diler.

Akrep kendisine verilen bir armağanı veya yapılan bir iyiliği asla unutmaz ve cömertçe karşılık verir. Bunun aksine, kendisine çektirilen bir acıyı veya yapılan bir haksızlığı da unutmaz ve buna verilecek karşılığın çetin yollan vardır. Kartal düşmanını ezecektir ki, bir daha hiçbir zaman kendisine zarar vermemeyi öğrensin. Savaşı kazanır, ve yenilgiye uğrattığı insanın kendi yoluna gitmesine izin verir. Öldürücü gece Akrebi ise önce sokacak, sonra yok etmeyi plânlayacak, sonra gene sokacaktır. O, yalnızca skoru eşitlemekle yetinmez. O, düşmanını tamamiyle yok etmek, ya da en azından ona üstün gelmek zorundadır. Tipik zehirli Akrep geceleri uyumadan, nasıl öç alacağını hesaplar. Eğer komşulardan biri kasten O'nun çamurluğunu çizerse, ertesi gün O, komşusunun arabasının iki çamurluğunu birden çizecek ve belki de özenle yapılmış olan çiti de arabasıyla iyice ezip geçecektir. Bu Akrepler düşmanlarına pabucu ters giydirmekle yetinmezler, bir de ayrıca, ayağına zamkla yapıştırırlar. Bununla birlikte, gri kertenkelelerde, Pluto nefreti için için yıllarca süren bir kine dönüşür ve sonunda kaçınılmaz olarak derin bir melankoliye veya uzun süren fiziksel bir hastalığa neden" olur. Akrebi yiyip bitiren gücenikliği içinde kalır ve hiçbir zaman ifade edilmezse, ölümcül bir kesinlikle kendisini zehirler. Bu kin dışa dönerse suçluluk duygusu yaratır, çünkü sokucu Akrep herşeyi söyleyip yaptıktan sonra, savunmasız birine zarar verdiği için utanç duyar. Bu yüzden, bunların hiçbiri olmamalı kin ne içe, ne de dışa dönmelidir. Kartalın yaptığı gibi, görmemezlikten gelip unutarak onu fethetmek-bir daha asla öfkeyle geriye bakarak misillemeye kalkışmamak gerekir.

hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...
Image

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlialone_scorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alone_scorpion
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Eyl, 2009 08:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet pohpohlamaktan nefret ederim ve genelde insanlar karşıma hazırlıksız gelirler ve verdiğim cevam gerçek olduğu için hoşlarına gitmez...herkes kendi bilir sormasın söylemiyeyim:D

hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...
Image

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlialone_scorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
rayne

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Eyl, 2009 08:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hımmm.. güzel bir yazı .. kendimden birsürü parça buldum yine..
paylaşım için teşekkürler (;

Akrep Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışırayne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
anders
Atıldı
*GriAkrep*
*GriAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Çar 11 Kas, 2009 22:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kaciin..
Bizi tanimislar

Akrep  Domuz Gizlianders kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
koyuakrep05
Şiir Kaptanı
Şiir Kaptanı

turkey.gif
MesajTarih: Çar 11 Kas, 2009 22:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paylasim icin tesekkürler alone, dogru söze ne hacet.

İdam fermanımı da yazan idi gözlerin

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıkoyuakrep05 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SADİST

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ARKADAŞLAR SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM ASLINDA YAZICAKLARIMI BİR KONU HALİNDE YAPICAKTIM AMA 50 MESAJ SINIRI VAR UYARISINI ALDIM AMA ACELE BİR ŞEKİLDE BİLGİ SAHİBİ OLMAM GEREKİYOR LÜTFEN BİRAZ DAN YAZICAKLARIMI BİR AKREP OLARAK OKUYUN VE KARAR VERİN

ÖNCELİKLE BURCUM BOĞA BEN 29 NİSAN DA DOĞMUŞUM YÜKSELENİM İSE BALIK DOLAYISIYLA DUYGUSAL YAPISI AĞIR BASAN BİR İNSANIM ÖNCELİKLE BAŞIMDAN GEÇENLERİ BİR BİR ANLATICAM YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM ŞUAN 17 YAŞINDAYIM AMA OLAY 12 -13 YAŞLARIMDAYKEN BAŞLADI .İLK AŞIK OLDUĞUM KIZDAN BEKLENENİ BULAMADIM TAM İPLER KOPMA NOKTASINA GELİRKEN BULUNDUĞUMUZ MAHALLEDEN AYRILDIK LAKİN AYRILMADAN 1 AY ÖNCE GARİP BİR ŞEY OLDU ..

KENDİ KENDİME DURDUM VE SORDUM ALLAHIM TAŞINACAĞIM YERDE Kİ SEVGİLİMİN BAŞ HARFİ NE OLACAK DİYE ..İÇİMDEN BUNU DEDİM VE GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ HER YERDE BİR E HARFİNİN GÖZÜKÜP KAYBOLDUĞUNA ŞAHİT OLDUM . O AN GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRDIM NASIL OLDU BU KAFAM KARIŞTI.AKLIMA E HARFİ İLE BAŞLAYAN BÜTÜN KIZ İSİMLERİNİ SAYDIM ESRA ,EMEL, ESMA ,ELİF NEYSE...

ARADAN BİR AY GEÇTİ VE BİZ YENİ OTURDUĞUMUZ MAHALLEYE TAŞINDIK TAŞINMA DOLAYISIYLA OKULDA DEĞİŞTİ VE OKULA İLK GİTTİĞİM GÜN EZGİ ADINDA BİR KIZA VURULDUM..AMAN ALLAHIM BUNE GÜZELLİK BUNE GÖZ YAPISI..BUNE BAKIŞ ADETA MEST OLMUŞTUM İLK SENE YANİ 6.SINIFTA YANINA BİLE YAKLAŞAMADIM LAKİN BÜTÜN SINIFIN GÖZÜ O KIZDAYDI .AMA İLGİNÇ BİR AY ÖNCE GÖRDÜĞÜM OLAY BUNU DOĞRULUYORDU KIZ E HARFİ İLE BAŞLIYORDU VE BEN ONA AŞIK OLMUŞTUM BİR KEZ DAHA ŞAŞKINA DÖNDÜM LAKİN BU ŞAŞKINA DÖNME İLERİDE ANLATICAKLARIMIN YANIN HAVA CIVA KALIR NEYSE 7.SINIF OLDUK VE SI9RALARIMIZ YANYANAYDI BAŞLANGIÇTA ONA AŞIK OLDUĞUMU BİLMİYORDU.. DERKEN BİR PAZAR GÜNÜ BİZİM ORANIN PAZARINDA BİR ETEKÇİ TÜCCARI ONUN AİLESİ VE BENİM AİLEM DEN 2 KİŞİ ETEK BAKIYORKEN ONU GÖRDÜM HEYECANLADIM SONRA ÖYLE BİR ŞEY OLDU Kİ TABİRİ BİLE ZOR BANA ÖYLE TİP TİP BAKTI DURMADAN BAKTI HUZURSUZLANMAYA BAŞLADIM AMAN ALLHIM NE OLUYOR İÇİMDEN DUALAR OKUMAYA BAŞLADIM BUNE BU NASIL BİR ŞEY OMUZ LARIM BEDENİM TİTRİYOR HER TARAFIM ERİYOR RESMEN AMA ONA BANA BAKIYOR O GARİP GÖZLERİYLE ANNEME KIZDIM HEMEN GİDELİM BURDAN BIRAK ETEĞİ ŞUNU BUNU GİDELİM ARTIK BANA BİR ŞEYLER OLUYOR NEYSE ERTESİ SABAH OKULA GİTTİM BAKTIM KIZ SANKİ O SOĞUK HAVASINDAN UZAKLAŞMIŞ BANA KARŞI BİRAZ İYİMSER AŞIĞIMSI BİR GÖZLE BAKIYOR ..NE OLDUDA BÖYLE OLDU BİRDEN..SONRA YAVAŞ YACAŞ KONUŞMAYA BAŞLADIK AMA HEP DERS HAKKINDA BİR TÜRLÜ İFADE EDEMEDİM.AMA BU KIZDA GARİP BİR ŞEYLİKLER VAR BEN ONA BAKMAK İSTEMİYORUM AMA KAFAM ONA DÖNÜYOR BEYNİME HÜKMEDEMİYORUM ONUN YANINDA BİRDE ÖYLE BÜYÜK BİR GÖZ YAPISI VAR Kİ SINIFTAKİ LAKABI '' BAYKUŞ '' NEYSE 8.SINIF OLDUK YİNE KONUŞUYOR AMA HEP DERS HAKKINDA BENİM BİR KERE BİLE YANINA GİDİP BİR ŞEY KONUŞMA CÜRRETİM OLMADI BAŞKA KIZLARLA KONUŞABİLİRİYORUM SORUN YOK AMA BUNDA BİR ŞEY VAR NEYSE O YIL KIZIN AKREP BURCU OLDUĞUNU ÖĞRENDİM SINIFTAKİ BİR OYUNDAN SONRA ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM AKREBİ VE BURÇLARLA ALAKAM O GÜNDEN BERİ BAŞLADI .OKUDUKLARIMA İNANAMADIM ...

GÜN GELDİ ÇATTI OKULDAN MEZUN OLMAMA BİR GÜN KALA SINIFA GELDİM ONU ARADIM YOK AMA GELİCEĞİNİ HİSSETİM SINIFA SINIF İSE BOŞ OKULDA BİR İKİ KİŞİ VAR O GÜN ONUN GELECEĞİNİ UMARAKTAN OTURDUM SÜREKLİ AĞLADIM HÜNGÜR HÜNGÜR ANLAMIYRDUM YOK YERE AĞLIYORDUM BUNE ALLAHIM GÖZÜMDEN YAŞLAR AKIYOR KENDİMİ TUTAMIYORUM NELER OLUYOR SADECE AĞLIYORUM SESSİZ SESİZ GÖZÜM KIZARIYOR DERKEN NE GÖREYİM ONU GÖRDÜM PENCEREDEN OKULA GELDİ SINIFIN KAPISINI AÇTI BEN AĞLIYORUM BAŞIMI EĞMİŞİM ONUN GELDİĞİNİ BİLİYORUM TELEFONDA SEZEN AKSUNUN GERİDÖN PARÇASI ÇALIYOR SINIFTA NEYSE KAFAMI KALDIRDIM ONA BAKTIM BEN BUARADA ÇOK İYİ RESİM ÇİZERİM TAHTAYA RESİM ÇİZMİŞDİM KAFAMI KALDIRDIM ONA BAKTIM GÜLÜYORDU SONRA ONA BAKTIĞIMI ANLAYINCA YÜZ İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ VE BANA ÇOK GEREKSİZ BİR SORU OLAN MÜZİK HOCASININ YERİNİ SORDU BİLMİYORUM DEDİM LANET OLASI BEN BURDA AŞKIMDAN ÖLÜYORUM BİTİYORUM O BANA MÜZİK HOCASINI SORUYOR ASLINDA SADECE SORMAK İÇİN SORUYOR ÇÜNKİ KAPIYI AÇMASININ SINIFA GELMESİNİN BİR NEDENİ OLMASI GEREKİYOR VE O MALZERETDE BÖYLE SAÇMA BİR SORU NEYSE BİRAZ REAHATLADIM ONU GÖRDÜĞÜM İÇİN KARNEGÜNÜ GELDİ YİNE SOĞUK TAVIRŞLAR OKULUN ÖNÜNDE SIRA OLURKEN YÜZÜME BAKTI HAYIR GİBİ BİR İFADE VARDI SEN HAKKINI KULLANDIN DİYE BİR İFADE VAR DI KONUŞMUYORDU AMA YÜZ İFADESİ HERŞEY BİTTİ DİYORDU..2 AY KENDİME GELEMEDİM HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİNİ GEÇİRDİM..BEN BÖYLE BİR ACI DAHA ÖNCE TATMAMIŞTIM..SONRA LİSE BİR OLDUK..HESENE BURÇLARI BİRAZ DAHA İYİ ANLIYOR HATTA KENDİ İÇİMDE BURÇLARININ NE OLABİLECEĞİNİ SORUYORDUM KENDİME . DERKEN SIIFTA BİR AKREP DAHA BU SEFER Kİ AÇIK SÖYLEYEYİM OKADAR GÜZEL DEĞİL AMA YİNE BENİ ÇEKİYOR BU DAHA SICAK KANLI YANINA GELDİĞİMDE HEYECAN VERİYOR ..AMA AKLIM HALA EZGİ DE O GÜZEL GÖZLERİNDE NEYSE BİR GÜN OKULDAN ÇIKARKEN YOLDA ARKADAŞLARLA DURUYORDUK ÖNÜMÜZDE BİR OTOBÜS DURAK DURAKLADI BEN CAMA BAKTIM BİRDE NE GÖREYİM ESKİ İÇİM YİNE CIZ ETTİ YİNE HEYECANLANDIM AMA YİNE BİR GARİPLİK VAR DI TANRI AŞKINA BU KZIN GÖZÜ KAHVERENGİ DEĞİLMİYDİ NE OLDU DA LACİVERT OLDU GERÇEKTEN EZGİNİN GÖZLERİ LACİVERT OLMUŞTU TABİ ONU OTOBÜSÜN PENCERESİNDEN GÖRÜNCE ELİMLE NASILSIN İŞARETİ YAPTIM HAFİF İR GÜLÜMSEME BELİRDİ YÜZÜNDE AMA ENTERESEN OLAN BEN LİSE 1 DEKİ AKREPLE CİNSEL AÇIDAN UYARILDIĞIM GÜN ONU GÖRDÜM TUHAF DEĞİLMİ BİR AKREBİ BİR AKREP ÇEKİYOR GALİBA

ŞUAN 17 YAŞINDAYIM VE LİSE 3 OKUYORUM HEP ONU BİR ŞEKİLDE BİR GÜN GÖREBİLME UMUDU VAR AMA OLMUYO AYNI YERDE OTURUYORUZ EVİNİ BİLİYORUM AMA KENDİSİNİ GÖREMİYORUM ONU OTOBÜSÜN CAMINDA GÖRÜP SELAM VERDİKTEN 1 AY SONRA YİNE ÇARŞIDA GÖRDÜM BAŞLANGIÇTA YÜZÜME BAKTI SONRA BENDE PAZARIN İÇİNE GİRİNCE BİRDEN ÖNÜME GEÇTİÖNÜMD E YÜRÜMEYE BAŞLADI O YÜRÜYOR BEN ARKASINDAN YÜRÜYORUM YA SEVİYORUM AMA DİYEMİYORUM NEYSE BEN PAZARDAN AYRILDIM ONUN YANINDAN GEÇEREK TAM AYRILIRKEN YANLAMASINA BİR GÖZ BAKIŞIDA ATTI YİNE ..

EHH İŞTE BAŞINIZI AĞRITTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİ BEN BAŞKA BİR KIZA AŞIK OLAMIYORUM KİMSEYİ SEVEMİYORUM KİMSE YAN GÖZLE BAKAMIYORUM KIZLAR ETRAFIMDA DÖNÜP DOLANIYOR AMA BEN ONLARA BAKAMIYORUM AKLIMDA HEP O VAR ..ONU NASIL GERİ GETİREBİLİRİM YOLU YOKMU BUNUN LÜTFEN BU YAŞADIKLARIMDAN HEM ONUN HAKKINDA HEM BENİM HAKKIMDA BİRAZ BİLGİ SAHİBİ OLDUNUZ ŞİMDİ

BEN NASIL BİR AKREPLE BERABERİM AKREPLERİN SADIK İNSANLAR SEVDİĞİİ DUYMUŞTUM ..

LÜTFEN BU YAŞADIKLARIMDAM VE DAHA DA YAŞAYABİLİCEKLERİMDEN KENDİNİZDEN YOLA ÇIKARAK BANA YARDIM EDİN ..LÜTFEN

Boğa  Maymun ÇevrimdışıSADİST kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

öncelikle;
1. büyük harf kullanmamayı öğren.
2.olayı anlatırken cinsel teferruatlara girmek pek etik değil,(o yerleri sildim)

sorularına gelirsek;
1. gençlik ateşidir,gözünde çok büyütme.
2. akrepler çekicidir,akrebin anahtar kelimesi "cazibe"dir. sana acıda verseler yinede kopmak zordur,kendini büyülenmiş gibi hissedersin.
3.akrep dişisini elde etmek, sahip olmak hiç kolay değil.seninleyken bile ruhu çok uzaklarda olabilir.
4.kendini bir silkele. olaya çekim olarak bakma,her çekim güzellik katmaz ruhuna,zarar görebilirsin, ruhuna huzur vermiyorsa kaç,unut gitsin.

http://www.akreportalnet.com/portal/kurallar-vt2.html

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SADİST

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

özür dilerim ama gerçekten ama unutulmuyor ...

Boğa  Maymun ÇevrimdışıSADİST kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cem_ber
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zamanla unutursun zaman herşeyin ilacıdır

Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

Yengeç Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıcem_ber kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SADİST

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

birde birşey sorcam gözlerinin rengi kahverengiyken nasıl oluyorda lacivert oluyor diğeri de öyle alev alev yanıyordu bakarken ...

gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güneş yansımasıdır o dediğin göz rengi değişmesi yada senin gözün aşkından kör olmuş seçemiyorsundur.
hem sadece o senin akreplerinde değil tüm akreplerin gözleri belirgindir. göz göze gelirsen hipnoz etkisi yaratır,işte böyle kıvranırsın.

http://www.akreportalnet.com/portal/kurallar-vt2.html

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SADİST

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya ben göz göze gelmek istemiyorum ki kendisi beni çekiyor sonra tip tip bakıyor gözlerinin rengi değişiyor yani ben ona bakmak istemiyorum nasıl bir şey bu ..

cem_ber
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sen üniyi kazanmaya bak o şehri terk et : )

Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

Yengeç Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıcem_ber kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SADİST

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 00:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kaçmak çözüm değil kafaya koydum o kız benim yalnız anlamadığım nasıl bir yetenek var bunlarda mesala niye sadece akreplerde var...

intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Per 14 Oca, 2010 02:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sevgili sadist hoşgedin diyim öncelikle,ve şöyle bir tavsiyede bulunayım,yaşamında matematik kafası olan kızlarla beraber ol,evlenirkende.matematik kafası olan bir kız hayatı daha kolay çözümler.huzur da çözüme ulaşabilenlerin ödülüdür.ha heyecan da isterim dersen çözümleme yaparkenki heyecanlarla yetin derim.git dersine çalış : ))

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Ramazana ve Ömrümüze Dair AyaSofya Derin Sesler 1 Cmt 15 Ağu, 2009 14:19 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok "AŞK"a dair herşey.. gbk Kütüphane 43 Cmt 11 Tem, 2009 18:22 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok hayvanlara dair 10 gerçek alone_scorpion Araştırma - İnceleme 3 Sal 12 May, 2009 13:20 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Hayat'a dair küçük dersler Asrın_Yakışıklısı Sıradan Yazılar 8 Cum 01 May, 2009 15:35 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok İyileştiren sevgilere dair akrepberat Güzel Sözler 1 Cmt 25 Nis, 2009 12:57 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

14576 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey & phpBB Mod
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
Bu Site php.BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Akrep Host|  SeyrüSefa | Videolar | Telekinezi | Derthane | İslami | Rüya Tabiri |