| Yazar |
Mesaj |
KuKi
Misafir
|
|
|
Bir Akrep kızmışsa ne yapar?
Akrep en büyük silahının düşünce gücü olduğunu genellikle bilmez. Ama bir Akrebin sık sık ‘ bana şu kişi bu kötülüğü yaptı ama kendisi de benzer bir durum yaşadı’ dediğini duyarsınız. Eğer kendi düşünceleriyle olayları yönlendirme ve yaratma yeteneğinin farkındaysa düşünce gücüyle zarar vermeye kalkışır. Öncesinde iki acı cümleyle sokmadan rahat etmez ama. Yoksa Akrebin kıskaçlarında kalan zehir kendisini yakar bitirir. Düşüncelerinden nasıl bir senaryo geçtiğini ancak bir Akrep kendisi bilir. Bir de uzun zamandır en yakın arkadaşı iseniz siz bilebilirsiniz. Yoksa hep gizdir Akrebin ne düşündüğü ve nasıl bir intikam yöntemi uyguladığı. Genellikle size fiziksel ve ruhsal anlamda acı verecek, kendisine yaşattığınız duygunun bir benzerini yaşadığınızı hayal eder. Siz o acıyla boğuşurken, boğazınızı sıktığını hayal eder. Bunu günlerce, gecelerce en derininde hissederek, beynine, benliğine kazıyarak yapar. Bir şekilde, bir gün O’nun öfkesini oradan kazıyıp çıkaramazsınız bu nedenle. Sonra bekler. Sabırla bekler. Bazen bu bekleyiş 10 yıl kadar sürer. Ve bir gün sizin benzeri bir durum yaşadığınızı duyar. Rahatlar ve tekrar bu durumu yaşamanız için sinsi ve içten bir dilek gönderir evrene.
alıntı...
|
|
|
|
En son KuKi tarafından Cmt 17 Şub, 2007 21:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
| |
|
 |
KEDİ
Misafir
|
|
|
akrep olmak güzelyag ben huylarımı seviyorum her nekadar huysuz deselerde ben güzel huyluyum övünmek gibi olmasında 
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
gizli
*Yılan*

|
|
|
akrep olmaktan gurur duyorum
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
EffEndY
*SiyahAkrep*

|
|
|
Bir akrep için intikam, soğuk yenen bir yemek gibidir. Acı içinde kıvranır, bunun bir akrebin intikamından kaynaklandığını farketmezsin bile...
|
|
|
|
_________________ BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
|
|
 |
    |
 |
gizli
*Yılan*

|
|
|
akrep burcu kızdığında yapılacak en mantıklı şey yolundan çekilmektir çünkü kafasına koyduğu bir şeyi muhakkak yapar.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
TheGirlofSuN
Misafir
|
|
|
akrep akrebe kızarsa ne olur söyleyeyim. iki tarafın intikam güdüleri ve yukarıda da bahsedilen evrensel denge herikisinide ateş denizine yuvarlar.. çünkü işin içinde bütün aşırılıklar ve korkunçluklar vardır. ne zaman dururlar _? içlerinden biri diğerini kendi için yok ettiğinde dururlar.. akrep için ölüm yada yok ediş her zaman can çıkması değildir. akrep sanal yada düşünsel olarak öldürdümü o iş orda biter..
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
nautiluss
Misafir
|
|
|
| Alıntı:
|
|
Bir akrep için intikam, soğuk yenen bir yemek gibidir.
|
çok klasik bir cümle olmadı mı dostum?
neyse geçelim konuya. akrebin intikamı bazen hiçbir şeyle uğraşmadan gerçekleşir. benim durumumda mesela. bana zararı olan insan mutlaka bir gün zarar görüyor, bu durum çok uzun sürede gerçekleşmiyor yakın zamanda olup bitiyor. ben lise yıllarındayken okulun ve yaşadığım semtin en belalı serserilerinden biri okulda bana çarpıp önüne baksana deyip kızmıştı. cevabını alması çok uzun sürmedi: iki dakika sonra sigarayla yakalanıp müdürün odasına yollandı ve bir süre sonra okuldan atıldı. ağabeyimle çok kötü kapıştık, iki ay sonra iflas etti. bir arkadaşım bana küfretti kapıştık iki gün sonra trafik kazası geçirdi. tabii bundan daha fazla örnek var. bu kadarı yeterlidir herhal.
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Armagedon
Misafir
|
|
|
akrep bu yaa kızmadığı anmı var kızgın şeyler ne olcak: )
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
yalnızadam
*GriAkrep*

|
|
|
akrep kızmışsa 2 ihtimal var
ya içine atar ama çok acı çeker...
ya da iki taraftan birisi pes edinceye kadar savaşır...
|
|
|
|
_________________ İnsanın dostu yoktur,saadetin vardır...
|
|
 |
    |
 |
OceansKing
*SiyahAkrep*

|
|
|
| yalnızadam demiş ki:
|
akrep kızmışsa 2 ihtimal var
ya içine atar ama çok acı çeker...
ya da iki taraftan birisi pes edinceye kadar savaşır...
|
Akrep asla pes etmez yalnızadam
|
|
|
|
_________________ insanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar.
|
|
 |
      |
 |
EFENDY01

|
|
|
Pes etmek mi ? O da ne ? 
|
|
|
|
_________________ Realite Sabit, Algı Değişkendir
|
|
 |
    |
 |
KuKi
Misafir
|
|
|
Mesela, kızdığım bir günün akşamında kesinlikle, hatta mümkünse hala üstünde hafif kırmızı kan gözüken et çeker canım,
ızgara ya da mangal; kızdığım kişiyi o et parçasının içinde görürüm ve ellerimle parçalaya parçalaya didik didik yerim onu!
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
intuition
*AkrepKartal*

|
|
|
ben en uzun süre kendime kızabiliyorum.başkalarına olan kızgınlığım çabuk geçiyor.yoksa ben bir akrep değilmiyim?hele şimdilerde daha sabırlı daha tevekkeliyim.yoksa yalnız efenin dediği gibi yaptığım kaçış da ben ,tevekküle mi sığınıyorum 
|
|
|
|
    |
 |
yalnızefe
Kişisel Gelişim

|
|
|
| intuition demiş ki:
|
ben en uzun süre kendime kızabiliyorum.başkalarına olan kızgınlığım çabuk geçiyor.yoksa ben bir akrep değilmiyim?hele şimdilerde daha sabırlı daha tevekkeliyim.yoksa yalnız efenin dediği gibi yaptığım kaçış da ben ,tevekküle mi sığınıyorum
|
Marsın Kovanın evi olan 11. evde..Dolayısıyla rahat etmiyor.. Senin huzursuzluk yaratıp hemen üstüne sakinleşmen bundan dolayı.. Ayrıca insanların hareketlerine genelde tav oluyorsundur.. Ayrıca yükselenin ve duygu burcun Başak.. Sürekli bir kusur arama yolunda olduğu için yakın çevrendeki insanların tavırları ve durumları seni sürekli rahatsız ediyor.. Bundan kurtulmak zor değil.. İğneyi kendine batırmıyor değilsin..Kendini fazla yormamak için başkalarına kızman bundan olsa gerek. Bu yüzden de mide problemlerin olabilir..
|
|
|
|
_________________ Okumak bir insanı doldurur, insanlarla konuşmak hazırlar, yazmak ise olgunlaştırır .Bacon
|
|
 |
      |
 |
SERÇE
*SiyahAkrep*

|
|
|
Mide ülseri oldum.
Hala, ben üzülmeyim karşımdaki de üzülsün diyemiyorum.
|
|
|
|
_________________ Olmaz olmaz deme hiç.
|
|