| Yazar |
Mesaj |
Desire
*GriAkrep*

|
|
|
Alain Delon, Rock Hudson, Martin Luther, A1fred Nobel, Pablo Picasso, Marie Curie, Indira Gandhi, Katherine Hep burn, Dostoyevski, Troçki, Albert Camus, Voltaire, Theodore Roosevelt, grace Kelly, Leonardo Di Caprio, Demi Moore, Meg Rayn, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice.
Hz. Muhammed, Mesut Yılmaz, M.Kemal Atatürk, Necmettin Erbakan, Nazlı Ilıcak, Süleyman Demirel, Cemil Çiçek (adalet bakanı), Abdullah Gül, Metin Akpınar, Emel Sayın, Zerrin Özer, Meltem Cumbul, Yılmaz Erdoğan, Doğa Rutkay, Kemal Sunal, meşhur damat Caner, Arzum Onan, Erhan Güleryüz(Ayna'nın solisti).
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
smuglers
*GriAkrep*

|
|
|
bir de ben!!! 
|
|
|
|
_________________ Fire from the black shadows......
|
|
 |
     |
 |
By_TaMeR
*SiyahAkrep*

|
|
|
smuglers sen ünlü olmucaksinde kim olacak vallah hiç gülüsüm yokdu o kadar sinirliyidim ki şimdi gülmekden çatliyorum 
|
|
|
|
_________________ Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur. (By_TaMeR )
|
|
 |
       |
 |
Kordugum
*Yılan*

|
|
|
_________________ Karanlığın Perdesi Bütün Kötülüğü Örtemez !
|
|
 |
       |
 |
MoonScorpion
*GriAkrep*

|
|
 |
     |
 |
Şehvet
*GriAkrep*

|
|
|
Suyunu çıkarmışsınız yani.
Ayrıca yukarıdaki listeye Dünyaca ünlü gizli servislerin yöneticilerini ve kilit noktalardaki idarecilerini ve jasusları ve ajanlarını da katabiliriz.
|
|
|
|
_________________ "Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir"
Akrep Krallığı
|
|
 |
    |
 |
POİSON
Misafir
|
|
|
şehvet onuda sen söylesen.hani...
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
TheGirlofSuN
Misafir
|
|
|
en ünlü akrep Zümrüdü Anka kuşudur..
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
 |
       |
 |
TheGirlofSuN
Misafir
|
|
|
Evet öyle bunuda bir başka sitede okudum. Akrep Burcunu tanımlarken simgeleri arasında zümrüdü Anka kuşundan bahsetmişler ve küllerinden yeniden doğan bu kuş gibi ölüm ve hayatı simgeleyen Akrep burcu her sonbaharda küllerinden yeniden doğar demişler:)
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
yalnızefe

*SiyahAkrep*

|
|
|
Hz. Muhammed'in ve Mustafa Kemal'in Akrep olduğunu kesin söyleyemek imkansız..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
çarpış
*Yılan*

|
|
|
M.Kemal Atatürk'ün akrep olduğuna herşeyine iddasına girerim, ispatlarım da... bir akrebin özelliklerini çok iyi taşıyor ve annesi o na bir baharda dünya ya geldiğini söylemiş... ilkbaharda diil.. en kötü ihimal yükseleni akreptir...
Hz.Muhammed(s.av.) ben, koç burcu olarak biliyorum... Akrep, nerden edindiniz bu bilgiyi?
|
|
|
|
_________________ *Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.
(Siyu Kabilesi)
*Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatın dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere değişmeye başlamış olacaktır.
(Mohawk Kabilesi)
çarpış - öpüş - seviş - çarpış
|
|
 |
    |
 |
eLa
*GriAkrep*

|
|
|
Hz.Muhammed (s.a.v.) ve M.KeMaL aTaTüRK KoNuSuNDa BiŞeY DiYeMiCeM...
aMa BeN VaRıM YeTMeZ Mi BeA (: 
|
|
|
|
    |
 |
çarpış
*Yılan*

|
|
|
oUUU.. Ela aramızda senin gibi bi cevşeherin olduğunu bilmiyordum...
Demek, isminin sonsuza kadar anılacak, çok iyi işler peşindesin...
Tebrikler, vallahi 
|
|
|
|
_________________ *Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.
(Siyu Kabilesi)
*Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatın dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere değişmeye başlamış olacaktır.
(Mohawk Kabilesi)
çarpış - öpüş - seviş - çarpış
|
|
 |
    |
 |
SuPerisi
*SiyahAkrep*

|
|
|
Ahmedinejad, Prens Charles, Maradona da Akrep burcuymuş ..
|
|
|
|
_________________ Michael JACKSON
** Müzik dehası & AngelFace
** The King Of Pop, R&B, Soul (1958 - ...)
** Müzik endüstrisini kurtaran tek adamlık ekip ...
|
|
 |
    |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23029 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|