Mesaj Panosu
Portal
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 27 Şub, 2005 00:02  Mesaj konusu:  AKREBE UYGUN MESLEKLER Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sağlık, Enerji ve Mesleki Eğilimler

Akrep olarak sizin çok fazla enerjiniz var. Ama bu da bitmez tükenmez bir şey değildir. Sağlığınız ve mesleki başarınız, enerjinizi nasıl kullandığınıza bağlıdır. Maalesef Akrep insanları kendilerini hiç eleştirmezler. Bunun için doğa tarafından kendilerine çizilmiş sınırları tanımamaları şaşırtıcı değildir. Hayatta hiçbir şeyden vazgeçmek istemezler, bu dünyanın verebileceği her şeyi almak isterler. Bu arada fiziksel ve manevi kaynaklarını acımasızca harcarlar. Akrebin tipik yaşam tarzı, bu burcun birçok üyesini vaktinden önce mezara sok muştur.
İşte de Akrep insanları sık sık yeteneklerinin çok üstünde bir performans gösterirler. Eğer bir göreve tepeden tırnağa bağlanmışlarsa, uyku ve dinlenme gibi en temel ihtiyaçları bile göz ardı edebilirler. Daha sonra herhangi bir anda çöküverirler. Arka arkaya sigara ve kahve içen, verdiği emirleri kontrol eden ve 60 yaşında kalpten ölen şefredaktör, tipik bir Akreptir.
Bu kendine zarar verme içgüdüsü nün sizi de ele geçirmesini önlemek sadece sizin idrak yeteneğinize kalmış bir şeydir. Daha ölçülü olmaya, kendinizi belirli yaşam standartların da tutmaya ve vücudunuzun verdiği tehlike sinyallerine dikkat etmeye çalışın. O zaman bir Akrep insanı olarak gerçekten çok yaşayabilirsiniz.
Çok az Akrep, normal bir yaşam tarzını kabul eder. Hayatın anlamı ve bilgi arayışı ile birçokları genç yaşlarda uyuşturucu kullanmaya başlar ve vücutlarına cinsel uçarılıklarla da zarar verir. Özellikle bağışıklık sistemi hastalığı AIDS, Akrep in sanları için özel bir tehlike arz eder. Bu burçta doğanlar için alkol kullanımı da bir sorun olur.
Devamlı aktif olan Akrepler, diğerlerine göre daha çok kaza tehlikesi altındadırlar. Akrepler, çoğunlukla ecelleriyle değil ani ve şiddetli kazalar nedeniyle ölürler. Özellikle gizli işlerde veya polisiye meslekler de çalışan Akrepler "iş kazaları" konusunda dikkatli olmalılar.
Akrep insanlarının en hassas organı mideleridir. Sindirim sistemindeki değişik hastalıklar sadece hareketli yaşam tarzınızın bir sonucu değildir. Duygu trafiği de organlarınızı zayıflatabilir ve özellikle mide rahatsızlığınız, ülsere dönüşebilir. Sinirli bir insan olduğunuz için kızgınlık, depresyon ve stres, sağlığınıza özellikle negatif bir etki yapar. Uz gün olduğunûzda tepki vermeye, öfkenizi haykırmaya, ağlamaya çalışın. Böylece hoş olmayan fiziki "yan etkilerden" kurtulabilirsiniz. Vücudunuzun diğer zayıf noktaları cinsel organlarınız, mesane, rektum ve bağırsaklarınızdır. Akrep çocukları genelde ergenlik yaşlarına kadar boğaz hastalıklarına yakalanırlar. Tipik bir Akrep olarak hastalıklarınıza önem vermiyorsunuz. Vücudunuzun yeterince güçlü olduğunu ve doktorsuz da iyileşeceğini sanıyorsunuz. Ortada ciddi bir hastalık olduğunda, bu tutum tehlikeli olabilir. Gerçekçi olduğunuz için buna katlanırsınız, ama hastalık, ilaç tedavisi olmadan sizi yakaladıysa çok geç olmuş olabilir.

AKREBE UYGUN MESLEKLER

1. Hayat; ölüm ve cinsellikle ilgili meslekler:

Sigorta acentası, mezar kazıcı, cenaze levazımcılığı
Doktor, veteriner, kanser araştırmacısı, adli tabip, patolog
Jinekolog, cinsel hastalıklar mütehassısı, ebe
2. Araştırma; psikoloji, polisiye ve metafizikle ilgili meslekler:
Psikiyatr, psikolog, biolog
Dedektif, polis memuru, ajan, soyağacı araştırmacısı, gazeteci
Volkan ve mağara araştırmacısı
3. Yaratıcı meslekler:
Ressam, boyacı, makale yazarı, kompozitör
4. Nüfuzla ilgili meslekler:
Diktatör, din veya tarikat lideri

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Armagedon
Misafir

MesajTarih: Per 06 Nis, 2006 19:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tanıdığım akreplere dayanarak söylüyorum, unutulmuş bişey var meslekler arasında, (içmimarlık) 30,un üzerinde tanıdığım mimar var bunların%70 kesin akrep oluyo eee şimdi bu demek oluyorki iç,mimarlık baş sıraya oturuyo Smile

POİSON
Misafir

MesajTarih: Per 06 Nis, 2006 22:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

öncelikle bütün işlerimi tek başına yapmayı severim.ve o işe çok yoğunlaşırım.işimin başındayken gözüm hiç bir şeyi görmez.taki bitinceye kadar.işimi engeleyecek babam bile olsa,farkında olmadan kalbini kırabilirim.(genelde beni tanıyamazlar,işimin başında,ben bile: )) )diğer yandan öncelikle işimden zevk almayı iyi bilirim.bana zor iş lazım,gece yatağıma yattığımda,kıbırdayamıyacak durumda olduğum zamanki halimi çok severim.

franchuas

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 23 Nis, 2006 05:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya mühendislikte var.çünkü akrep zor işleri sever.hatta bence bütün

meslekler akrepe uygundur çünkü başarmak bizim doğamızda var.

Akrep Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıfranchuas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
heaven
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 24 Nis, 2006 16:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işimi değiştirmek istiyorum : ))) muhasebe yok listede yani akreplerden muhasebeci olmaz mı diyosunuz.... : ))

Gönüller yapmaya geldim...

Akrep Cinsiyet:Bayan Maymun Çevrimdışıheaven kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
POİSON
Misafir

MesajTarih: Sal 25 Nis, 2006 12:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eyvah dosyaların arasında bir akrep var.nekadar da sıkıcı: ))

Armagedon
Misafir

MesajTarih: Sal 25 Nis, 2006 13:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nedense akrepler yaptıkları bütün işlerde öncü ve birinci olmak istiyor..ben iç mimarım bide akrep dostum var oda mimar, hayırsız herif devamlı yoluma çıkıyo hani akrepleri sevmesem ezer geçerim ama allahtan severim yani bence akreplere en uygun meslek halkla ilişkiler olsa gerek daha önce mimarlık demiştim ama fikrim değişti..

heaven
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Nis, 2006 16:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:

ben eğlenceli hale getiriyorum scorp merak etme : ))))

Gönüller yapmaya geldim...

Akrep Cinsiyet:Bayan Maymun Çevrimdışıheaven kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Sal 25 Nis, 2006 16:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

SCORPandPOİSON demiş ki:

Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
smuglers
*GriAkrep*
*GriAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Nis, 2006 06:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla heavencım allah sana kolaylık versin.. benim bir kız arkaşım da muhasebe ile uğraşıyordu(o da akrep tabi). işyerinde tamamen farklı bir insana dönüşüyordu.o dosyaların hesapların içinde başkalaşım geçirip çekilmez birine dönüşüyordu,işin monotonluğundan. halbuki iş dışında o kadar pozitif ve hareketli ki... bence akrebe göre değil muhasebecilik.. kusura bakma..hiç hareket yok hergun aynı monoton işler. allah korusun!! :Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışısmuglers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
huysuz
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Nis, 2006 19:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bana soracak olursanız akrep'e en uygun meslek insan piskolojisi olsa gerek çünkü akrep insanı kişilere göre davranmasını bilen en iyi kişilerdir.

Image

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıhuysuz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
huysuzakrep
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Per 27 Nis, 2006 17:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kanser araştırmacısı uygunmuş ben de tedavi edicisiyim bu olur mu dersiniz: )

Akrep Cinsiyet:Bayan Sıçan Çevrimdışıhuysuzakrep kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ebru
Atıldı
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

sweden.gif
MesajTarih: Per 27 Nis, 2006 20:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Akreplere tecrubeme dayanarak kucuk cocuklarla calisin diyorum.. Genelde gergin, sinirli asabi bir akrepseniz kesinlikle bu meslegi secin.. Ben dahil bir suru akrep arkadasim var bu meslegi yapan ve hepsi benimle ayni fikirde.. Cocuklarin terapi etkisi var, gözlerinin icinin guldugunu görmek o gun olan tum olumsuzlugu o an ortadan kaldiriyor.. Zor hatta cok zor ama bir okadarda keyifli bir meselek..

Ne Bir Ses Ne Haber Vermeyecegim..

Akrep Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıebru kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
POİSON
Misafir

MesajTarih: Pts 01 May, 2006 08:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa Sonu