| Yazar |
Mesaj |
cat3

*Yılan*

|
|
|
a$iri kiskanc insanlarin yninda hmnn kndimdnn bi kac örnek weriim
>kendinden ba$kasindan bi$e bahsetmiceksnn kiz vea erkek hic farkmio aninda asabiyet yapabiliolar
>olmadik senaryolar kurarlar ve kndi oyunlarinda oynarlarrr(cok yapiorm )
pkii a$iri kiskancliin nedeni nedir???? biri bna aciklicakmi ? 
|
|
|
|
_________________ ba$a dönebilir miyiz ?
Direc-T//aLex (L)(L)(L)
|
|
 |
     |
 |
|
|
AKREP56
*SiyahAkrep*

|
|
|
aşırı kıskançlık bir hastalıktır, aynı zamanda kıskandığı kişiye güvenememektir. Onu sürekli denetim altında tutma uğraşısının bir yansımasıdır bence 
|
|
|
|
 |
    |
 |
cat3

*Yılan*

|
|
|
hastamiyimmm bnn $mdii 
|
|
|
|
_________________ ba$a dönebilir miyiz ?
Direc-T//aLex (L)(L)(L)
|
|
 |
     |
 |
AKREP56
*SiyahAkrep*

|
|
|
bence kendini bir gözden geçir, kıskandığın kişi ile olan ilişkini ve o kişinin yapısını çok iyi analiz et, sende durumu net bir şekilde göreceksin can, O kişiye güvenmiyorsan, onun nedenini araştır bakalım
|
|
|
|
 |
    |
 |
TheGirlofSuN
Misafir
|
|
|
Bence hasta değilsin sadece egon çok aktif..Kıskançlık güvensizlik yanısıra yapışılmış birşeyi ya kaybetme korkusundan, yada kendini kıyaslayıp en üst yerlere yerleştirme çabasından olur.. Bencillik yani. Oysa Ben den ziyade BÜTÜN vardır ve bu sadece bir parçalanmışlık görünürde olan yanılsamanın kişiyi tek,yalnız,yüce ve Bir olduğu EGO yanılsamasının bir oyunudur.. kıskançlık tek kelimeyle aşılmalıdır. Yoksa Hayatta ruhsal ilerleme diye bir şey olmaz...
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
ogunay
*Yılan*

|
|
|
Kesinlikle katılıyorum.Hasta denilemesede guven eksikligi dedigimiz bir tur kişisel bozukluk hasatlıgına adaysın denilebilir...Bunun tedaviside çozumude mumkun..Oncelikle kisinin bu durumdan kurtulmak istemesidir..
|
|
|
|
_________________ tek ihtiyacımız sevgi dolu bir yurek ve gucunu sevgiden alan bir ruhtur...
|
|
 |
    |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
bence güven eksikliği değil de oda var ama tam olarak diyemeyiz..bendeki tamamen sahiplenmeyle ilgili kız arkadaşlarımıda paylaşamıyorum çünkü...erkek arkadaşımı da toprağa gömerim herhalde
ama karşımdakileri sıkmaya hakkım yok deyip zor da olsa kendimi dizginleyedebiliyorum ama en zoru da o emin olun
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
koyuakrep05
Şiir Kaptanı

|
|
|
karsi tarafin bana karsi sadakati vefasi sonsuz oldugunu sezdigim an
kiskanmam okadar.. ama eger tereddütler varsa kiskanmaya devam, ama tabig
oda sahiplenecek kadar deger verdigim kimselere.
arada bendede oluyor o asiri kiskanclik oda sanirim yukarda belirtildigi gibi
asiri egodan oluyor hissediyorum.. ego'lu hallerimi hic sevmiyorum 
|
|
|
|
_________________ uzatma dünya sürgünümü benim..!
|
|
 |
    |
 |
İkizler-Akrep
*SiyahAkrep*

|
|
|
aşırı kıskançlık aman benden uzak ol 
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
esmeralda
Astroloji Editörü

|
|
|
sadece aşkta aşırının ötesinde bir aşırılıkla lakin gizli kıskançlardanım...
çok fazla sahiplenici ve mülkiyetciyim, aşık olduğum zaman inanılmaz kıskanç olrum ve hatta bir dedektif bir mata hari gibi resmen adamı didik diidk ederim deidm ya çaktırmadan belli etmeden, kıskandığımı hiç hissettirmeden ve çoğunlukla beni niye kısknamıyorsuna çıkar adım...oysa bir bilse içimdeki cehgennemi korkkar kaçardı...
ne yapayım aşık olunca tutkulu ve sahiplenici oluyorum...
işin ilginci benden uzak olunca kısknamıyorum yanımda iken adamcağız bir şey yapmasada gözlerini benden ayrımasada kıskanıyorum...
venüs kova bağıntısından özgürlükcü düşünmem gerek lakin olmuyor yapamıyorum, çok ama çok fena derecede kıskancım ama sadece aşkta, bu güvendir işte kendine güvenememek ona güvenemmek meselesi falan değil, seven aşık olan klişe oldu ama kıskanır kıskanmalıdırda, sadece hayvanlar var eşlerini kıskanmayan ki hayvanlardan da sadece domuz kıskanmaz sanırım bilfdiğim kadarıyla...biz insanız elbette kıskancağız... dozajı mozajı yok bu işin üstelik kıskançlık gizli ise daha renkli oluyor aşk hayatı...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
kan emici 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
cıss,cins,bi tuhaf ne bilim : )
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

21344 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|