Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
cat3
Uyarı : 2
*Yılan*
*Yılan*

japan.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 20:20  Mesaj konusu: Kötü ! a$iri kiskanclik (ciss bi$i!) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

a$iri kiskanc insanlarin yninda hmnn kndimdnn bi kac örnek weriim Razz
>kendinden ba$kasindan bi$e bahsetmiceksnn kiz vea erkek hic farkmio aninda asabiyet yapabiliolar
>olmadik senaryolar kurarlar ve kndi oyunlarinda oynarlarrr(cok yapiorm )

pkii a$iri kiskancliin nedeni nedir???? biri bna aciklicakmi ? Laughing

Kova  Keçi Çevrimdışıcat3 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
AKREP56
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 21:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aşırı kıskançlık bir hastalıktır, aynı zamanda kıskandığı kişiye güvenememektir. Onu sürekli denetim altında tutma uğraşısının bir yansımasıdır bence Kötü

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıAKREP56 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cat3
Uyarı : 2
*Yılan*
*Yılan*

japan.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 21:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hastamiyimmm bnn $mdii Crying or Very sad

Kova  Keçi Çevrimdışıcat3 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
AKREP56
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Ekm, 2005 21:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence kendini bir gözden geçir, kıskandığın kişi ile olan ilişkini ve o kişinin yapısını çok iyi analiz et, sende durumu net bir şekilde göreceksin can, O kişiye güvenmiyorsan, onun nedenini araştır bakalım

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıAKREP56 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
TheGirlofSuN
Misafir

MesajTarih: Cum 18 Kas, 2005 13:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence hasta değilsin sadece egon çok aktif..Kıskançlık güvensizlik yanısıra yapışılmış birşeyi ya kaybetme korkusundan, yada kendini kıyaslayıp en üst yerlere yerleştirme çabasından olur.. Bencillik yani. Oysa Ben den ziyade BÜTÜN vardır ve bu sadece bir parçalanmışlık görünürde olan yanılsamanın kişiyi tek,yalnız,yüce ve Bir olduğu EGO yanılsamasının bir oyunudur.. kıskançlık tek kelimeyle aşılmalıdır. Yoksa Hayatta ruhsal ilerleme diye bir şey olmaz...

ogunay
*Yılan*
*Yılan*

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 17 Şub, 2007 01:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kesinlikle katılıyorum.Hasta denilemesede guven eksikligi dedigimiz bir tur kişisel bozukluk hasatlıgına adaysın denilebilir...Bunun tedaviside çozumude mumkun..Oncelikle kisinin bu durumdan kurtulmak istemesidir..

Akrep Cinsiyet:Bayan Sıçan Çevrimdışıogunay kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 06 Nis, 2009 14:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence güven eksikliği değil de oda var ama tam olarak diyemeyiz..bendeki tamamen sahiplenmeyle ilgili kız arkadaşlarımıda paylaşamıyorum çünkü...erkek arkadaşımı da toprağa gömerim herhalde Laughing

ama karşımdakileri sıkmaya hakkım yok deyip zor da olsa kendimi dizginleyedebiliyorum ama en zoru da o emin olun

Ne farkader ki kör bir insan için elmas da bir cam da Sana bakan bir kör ise, Sakın kendini camdan sanma
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur...Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur.Mevlana

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlialone_scorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
koyuakrep05
Şiir Kaptanı
Şiir Kaptanı

turkey.gif
MesajTarih: Pts 06 Nis, 2009 16:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

karsi tarafin bana karsi sadakati vefasi sonsuz oldugunu sezdigim an
kiskanmam okadar.. ama eger tereddütler varsa kiskanmaya devam, ama tabig
oda sahiplenecek kadar deger verdigim kimselere.
arada bendede oluyor o asiri kiskanclik oda sanirim yukarda belirtildigi gibi
asiri egodan oluyor hissediyorum.. ego'lu hallerimi hic sevmiyorum Shocked

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıkoyuakrep05 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
İkizler-Akrep
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 06 Nis, 2009 19:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aşırı kıskançlık aman benden uzak ol Confused

İkizler Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıİkizler-Akrep kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Nis, 2009 02:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sadece aşkta aşırının ötesinde bir aşırılıkla lakin gizli kıskançlardanım...
çok fazla sahiplenici ve mülkiyetciyim, aşık olduğum zaman inanılmaz kıskanç olrum ve hatta bir dedektif bir mata hari gibi resmen adamı didik diidk ederim deidm ya çaktırmadan belli etmeden, kıskandığımı hiç hissettirmeden ve çoğunlukla beni niye kısknamıyorsuna çıkar adım...oysa bir bilse içimdeki cehgennemi korkkar kaçardı...
ne yapayım aşık olunca tutkulu ve sahiplenici oluyorum...
işin ilginci benden uzak olunca kısknamıyorum yanımda iken adamcağız bir şey yapmasada gözlerini benden ayrımasada kıskanıyorum...
venüs kova bağıntısından özgürlükcü düşünmem gerek lakin olmuyor yapamıyorum, çok ama çok fena derecede kıskancım ama sadece aşkta, bu güvendir işte kendine güvenememek ona güvenemmek meselesi falan değil, seven aşık olan klişe oldu ama kıskanır kıskanmalıdırda, sadece hayvanlar var eşlerini kıskanmayan ki hayvanlardan da sadece domuz kıskanmaz sanırım bilfdiğim kadarıyla...biz insanız elbette kıskancağız... dozajı mozajı yok bu işin üstelik kıskançlık gizli ise daha renkli oluyor aşk hayatı...

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Per 01 Nis, 2010 13:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kan emici Şeytani

Ne farkader ki kör bir insan için elmas da bir cam da Sana bakan bir kör ise, Sakın kendini camdan sanma
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur...Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur.Mevlana

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlialone_scorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alone_scorpion
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 21 Haz, 2010 14:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cıss,cins,bi tuhaf ne bilim : )

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok KISKANCLIK - HASET akrepberat Dini Bilgiler 0 Cum 10 Nis, 2009 10:10 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok KUR'AN AHLAKI: KISKANÇLIK KUR'AN DA N... onurxt İlahi Sesler 1 Çar 02 Oca, 2008 03:17 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok KISKANÇLIK KRİZİ free soul Sıradan Yazılar 14 Pzr 16 Eyl, 2007 02:06 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ikili iliskiler ve kiskanclik kahve Araştırma - İnceleme Genel 5 Per 26 Tem, 2007 18:12 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok KISKANÇLIK KRİZİ GuNeS Geyik 1 Cum 02 Haz, 2006 20:07 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

21344 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com