| Yazar |
Mesaj |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
06 Kasım ;
Canlılık Uyandıranın Günü
İşaret: 13-15’ Akrep
Dönem: Akrep II
Hayat Veren Su
“Bizlere görmemiz için göz, duymamız için kulak verildi, bunları nasıl kullanacağımız bizlere bağlı.”
06 Kasım’da doğanlar ruhları uyuşuk kişileri harekete geçirir, onlara enerji salgılarlar. Sahip oldukları coşku ve heyecanı adeta bulaşcı hastalık gibi hızla yayarlar. İnsanlarla kurdukları iyi ilişkiler ve sahip oldukları olumlu bakış açısı sayesinde çevrelerinde olumlu bir hava yaratırlar. Yüzeysel değişikliklerle ilgilenmezler. Onlaragöre eğer bir şey değişecekse kökten halledilmelidir. Dünyanın yetenekli ellerin elinde gelişeceğine inanırlar. Teknolojiyle araları son derece iyidir. Kendilerini kendi coşku ve heyecanlarına o kadar kaptırırlar ki, bazen yakınındaki insnaların hislerini, ne düşündüklerini anlayamazlar. Her zaman çevrelerine neşe ve enerji yaymaları onları kimi zaman yanıltır ve sevdiğ insanların duygularını anlamalarına engel olur.
İyi Huyları: Enerjik, İyimser, Harekete geçirici
Kötü Huyları: Kendine aşırı güvenen, Duygusuz
Bugün Doğan Ünlüler:
Sally Field (Film, TV aktrist), John Philip Sousa (Bando şefi), James Gregory (İskoç matematikçi, astronom), Robert Elder Von Musil (Avusturyalı yazar)
Sayılar ve Gezegenler
Bugün doğanlar 6 rakamının ve Venüs gezegeninin etkisi altındadırlar. Buna bağlı olarak, sorunlara karşı pratik çözümler üretebilme yetenekleri vardır.
Tarot
Büyük Arkana’nın altıncı kartı ‘Aşıklar’dır ve ebedi sevgiyi ve iyi kaderi sembolize eder.
Sağlık
Bugün doğanlar hastalıklara karşı dikkatli olmalı ve sağlıklarına özen göstermelidirler. Düzenli olarak kontrollerini olmalı, gerektiğinde check up yaptırmalı ve düzenli olarak spor yapmalıdır. Yoga bugün doğanlar için uygun bir rahatlama etkinliği olabilir.
Tavsiye
Başkaları üstünde nasıl bir etki yaptığının farkında ol ve enerjinin başkalarını boğmasına izin verme. Düş kırıklıkları yaşamayı sen de öğren.
|
|
|
|
 |
       |
 |
lotus2
*AkrepKartal*

|
|
|
Sevgili Kral..vaktiniz olunca 20 Aralık doğumlularında özelliklerini yazarmısınız?..inşallah çok kötü özellikleri yoktur..
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hayalet

|
|
|
tesekürlerr 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
Bende hiç doğumdaşım yokmu diyordum. : )
Rica ederim sevgili hayalet.
|
|
|
|
 |
       |
 |
lotus2
*AkrepKartal*

|
|
|
AkrepKral..
Rahatsız ediyorum ama benim mesajımı görmediniz sanırım..
biliyorum bu sayfa 20 Aralıklık Doğumlular için açılmamış..ve ben şaka olsun torba dolsun diye yazmamıştım..inanın 20 Aralığın özelliklerini merak ediyorum..yani yukarıdaki kaynakta yazılanları merak ediyorum..
Uygun değilse yazmayabilirsiniz tabi..durun bennete bir bakayım..ama vaktimde kalmadı ki..
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
lotus2
*AkrepKartal*

|
|
|
| lotus2 demiş ki:
|
AkrepKral..
Rahatsız ediyorum ama benim mesajımı görmediniz sanırım..
biliyorum bu sayfa 20 Aralıklık Doğumlular için açılmamış..ve ben şaka olsun torba dolsun diye yazmamıştım..inanın 20 Aralığın özelliklerini merak ediyorum..yani yukarıdaki kaynakta yazılanları merak ediyorum..
Uygun değilse yazmayabilirsiniz tabi..durun bennete bir bakayım..ama vaktimde kalmadı ki..
|
Sevgili Kral..az önce google de arama yaptım..bu bilgileri orda buldum..BANA İNANmayacaksınız ama:tüm burçların her günü vardı ama:20 ARALIĞI ATLAMIŞLARDI!..
Yani nette bu bilgiye ulaşamadım ne yazıkki..
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
: ) Size inat yapmışlardır
|
|
|
|
 |
       |
 |
lotus2
*AkrepKartal*

|
|
|
O kadar da değil:)Alınganlığım var ama o kadar paranoyak boyutta değil:)..O sitede beni kimse ne bilsin:)..yoksa tüm nette tanıyorlarmı? ..ve biraz alındım sanırım..ama o bilmediğim insanlara değil..çok güvendiğim ve saygı duyduğum size..
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
: )) Zaman zaman alınganlık abartmamak kaydıyla iyidir . Duygu dünyasını derinleştirmede çok etkilidir.
Malesef bende 20 Aralık tarihi yok. Ben yalnızca daha önceden Heaven'in 10 Aralık tarihine kadar yayınladığı mesajlardan Akrep Dönemini alıyorum. Kaynak Heacen ona bir sorun isterseniz.
|
|
|
|
 |
       |
 |
lotus2
*AkrepKartal*

|
|
|
Teşekkür ederim..Ama Heaven siteye çok fazla gelmiyor..Sanırım bu bilgiye ulaşmam hayli zahmetli olacak herzamanki gibi:)
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
lotus2
*AkrepKartal*

|
|
|
| AkrepKral demiş ki:
|
: )) Zaman zaman alınganlık abartmamak kaydıyla iyidir . Duygu dünyasını derinleştirmede çok etkilidir.
Malesef bende 20 Aralık tarihi yok. Ben yalnızca daha önceden Heaven'in 10 Aralık tarihine kadar yayınladığı mesajlardan Akrep Dönemini alıyorum. Kaynak Heacen ona bir sorun isterseniz.
|
Sevgili Kral
Afedersiniz..yine rahatsız ediyorum ama heaven'e özel mesaj yazdım..hala cevap yazmadı..bilirsiniz portaldaki genel imajımı..belki de bu yüzden cevap yazmadı..
sanırım bu tarihi ve özelliklerini hiçbir zaman öğrenemeyeceğim ..
belki de orada anahtar bir kelimeye rastlayacaktım..
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|