Mesaj Panosu
Portal
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 16 Kas, 2008 01:48  Mesaj konusu:  15 Kasım Tarihinde Doğan Akreplerin Genel Özellikleri Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

15 Kasım

Yüzleşmenin Günü

İşaret: 22-24 Akrep
Dönem: Akrep III

Sabit Su

“Susmak, en güzel cevaptır.”

Bu gün doğanlar sürekli olarak yeni olaylar ve insanlarla yüz yüze gelirler. Bu yüzden beklenen ya da beklenmeyen tüm olaylara bir şekilde hazırlıklı olurlar. Mücadele etmek onlar için vazgeçilmezdir. Kendileri ve başkaları adına mücadele etmekten asla kaçınmazlar ancak güçlerini sadece haklı olduklarını düşündüklerinde kullanırlar. 15 Kasım insanlarının çoğu oldukça sabırlıdır. Harekete geçmek için doğru anı beklemenin önemini çok iyi bilirler ve nadiren hesapsızca hareket ederler. Çekicilik ve deneyim açısından bir eksiklikleri olmadığı için aşk hayatlarında tehlikelerle karşılaşırlar. Özgür aşk hayatlarına bu yüzden dikkat etmelidirler. Artıları genellikle eksiklerini çok iyi maskelediği için bir anda ortaya çıkan kötü özellikleri partnerlerinde şok etkisi yaratır. Tabii bu bazen hayatlarına heyecan da katar. Bu insanlarda bir kıyamet günü korkusu vardır. Her zaman en kötüyü beklediklerinden bazen oldukça telaşlı tavırlar sergilerler. Sürekli tetikte olduklarından, onları bir an göründükleri yerde biraz sonra tekrar görmek oldukça zordur, çok hareketlidirler. Bir bakarsınız Tikle de, bir bakarsınız Sokakta’dırlar.

İyi Huyları: Ölçülü, Adil, Cesur
Kötü Huyları: Havai, Kazaya Yatkın

Bugün Doğan Ünlüler:
Sir William Herschel (Uzay Bilimci – Uranüs gezegenini keşfetti), Irwin Rommel (Ünlü Alman Generali), Georgia O’Keefe (Ressam), J. G. Ballard (Yazar), Francesco Rossi (İtalyan Film Yönetmeni)

Rakamlar ve Gezegenler
15 Kasım doğumlu insanlar, 6 rakamı ve Venüs gezegeni tarafından yönlendirilirler. 6 rakamı, bu insanlara çekicilik ve ilham gücü getirir. Fakat, Venus’ün Akrep burcunun gezegeni Pluto’nun ortak etkisi, özellikle aşk ilişkilerinde, her türlü tehlikeli öğeyi de beraberinde getirir. Bu noktada ilişkiler konusunda saplantılardan kaçınmalıdırlar.

Tarot
Büyük Arkana’nın 15. kartı, Şeytan, korku ve şehvet dinamikli bir tutkuyu sembolize eder. Şeytan, bizi koruma ve para ihtiyaçlarımıza köle eder. Kartın pozitif yönü ise, cinsel çekicilik ve tutkuları ifade edebilme yeteneğidir. Ama kart, vücutlarıma muhtaç olduğumuz kadar, duygusal bir açlık içinde olduğumuza da dikkat çeker.

Sağlık
Bugün doğan insanlar üzerinde herhangi bir duygusal baskı, aşırı derecede strese neden olabilir. Diyet söz konusu olduğunda ise, kırmızı et tüketimlerine dikkat etmeleri ve şekeri minimum da tutmaları gerekir. Sebze ağırlıklı yiyecekler yemeleri tavsiye edilebilir. Agresifliklerini ve enerjilerini boşaltmaları için egzersiz yapmaları gerekebilir.

Tavsiye
Sizin için pisikolojik tedavi önemlidir. Korkularınız ve şiddetinizi kontrol altına almalısınız. Çok çabuk sinirlenmemeye çalışın. Daha çok kendinize güvenin. Kibarlık ve nezaket, gücünüze güç katacaktır.

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
ÇÖL_AKREBİ
III. Göz
III. Göz

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Kas, 2008 14:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler kral.
tavsiyeyi göz önünde bulunduralım.

CAHİL İNSANLAR AYNI FİKİRDEDE OLSALAR,
UYUM İÇİNDE YAŞAYAMAZLAR. .....
(japon)
Image

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıÇÖL_AKREBİ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
lotus2
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 19 Kas, 2008 14:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu konu başlığı çok ilginç..yani daha önce rastlamadığım burç açıklaması olan bir yazı..nette aradım geçenlerde bu yazıları..buldum ama 20 Aralık yoktu:)..

neyse 15 Kasım'da şu ilginçlik gözüme çarptı..15Kasım'ın özellikleri aklıma "Şeytan'ın Günü"vb.filmleri getirdi..

Akrebin gezegeni pluton..yani şeytan..Ama 15 Kasım'da sanki bu etki iyice kesifleşmişti..çünkü yukarıdaki özellikler sahiden de tehlikeli..

Akrepleri severim..hem de çok..ama birisiyle tanışınca akrebim derse dikkat kesilirim..daha tetikte ve daha dikkatli davranırım..

bundan sonra sanırım akreplere yine dikkat edeceğim ama 15 Kasım beni daha çok korkutacak..

ve şuana kadar gerçek yaşamda 15 kasım akrebiyle daha hiç tanışmadım..aslına bakarsanız şanslıysam tanışmam:)..

MAVİ LOTUS..Yeniden Doğuşun sembolü olan çiçek..

Ben ne lotusum ne de mavi..Ben TURKUAZIM..Çünkü ben yay burcuyum..Göklerdeki En Asil Yıldızın Çocuğuyum..

Yay Cinsiyet:Bayan Sıçan Çevrimdışılotus2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lotus2
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Per 20 Kas, 2008 15:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sanırım bu konu başlığına yazdıklarım iyi niyetimi gölgeledi..ve 15 kasım doğumlu sitede bir de huysuz var..o alınmaz ama..sanırım az da olsa niyetime inanıyor..

sanırım kırısı oldu bu yukarıdaki yazı..ama çekicilik,masum görüntünün altına saklananlar,soğukkanlılık vs.hepsi de tehlikeli gfeldi bana..

ama şundan eminim:bu sitede 15 kasım değil hiçbir şey bu ditedeki istisnasız tüm güzel insanlara gölge olamaz!..

yani söz meclisten dışarı..o olumsuzluklar geçmişte kaldı..olumsuz yazılarımın(ditemlerimin)tek nedeni 15 kasımdaki şeytani kesiflik değil..sadece çok kırgındım..hem de çok..

Ben ne lotusum ne de mavi..Ben TURKUAZIM..Çünkü ben yay burcuyum..Göklerdeki En Asil Yıldızın Çocuğuyum..

Yay Cinsiyet:Bayan Sıçan Çevrimdışılotus2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lotus2
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 21 Kas, 2008 10:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

biliyorum şunları yazmak epey çok gelecek bu sayfaya..

ama yazmalıyım..portalda 15 kasımlı tanıdığım sadece 2 kişi..ama insanı tanımak kolay değil..

ben insanlara en iyi tarafından bakarım hep..ve çok değer veririm..çünkü doğru olanın bu olduğunu düşünürüm..

ve bu portalda TEK KABAHATİM ŞU:Ben burada insanlara değer verdim..

ve ispat mı istersiniz:akrep portal sakinleri..

hatta insanlara çok fazla değer verme diye dost düşman bilmem kaç kişiden uyarı aldığımı hatırlamıyorum bile..

akıllandımmı?..elbetteki hayır..değer vermediğim ortamda bir sürü tehlikeyi göze alarak ne işim varki?..

biliyormusunuz:insan bir çidt ACITICI lafı dahi DEĞER VEDİĞİNE YAPAR..Değer vermiyorsa değil konuşmak,yazmak kılını dahi kıpırdatmaz..

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Doğan hisselerinin yüzde 60'ı eridi akrepberat Duyuru ve Haberler 0 Per 25 Arl, 2008 17:39 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok akreplerin meclisteki temsilcileri gece_akrebi Tanıyalım 2 Çar 26 Kas, 2008 02:00 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 21 Kasım Tarihinde Doğan Akreplerin G... AkrepKral Akrep Burcu Genel Özellikleri